Bacak Şekli İçin Pilates Önerisi

Sottile

titan`arum
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
2.634
940
Merhaba arkadaşlar, kronik bi rahatsızlığımdan dolayı geçtiğimiz dönemlerde biraz zayıfladım.. Zayıflık fena olmadı fakat diz kapağımın iç kısımları kalın duruyor.. Alt bacak ve üst bacak aslında düz ama diz kapaklarımın iç kısımlarının kalın durması kötü bi görüntüye neden oluyor haliyle..
Bu tür sorunlar yaşamış bi arkadaşımız var mı aramızda veya tecrübeli iseniz egzersiz veya önerebileceğiniz pilates hareketi var mıdır??

Öncelikle çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum bu konu dan çok çektim bende plates dersi aldım bir dönem çok yararlı oldu ç plates topum ile ben çok mutluyum :) en iyi sonucu almak istiyorsan plates dersi cdsini alabirsın ders almana bile gerek yok özel olarak inanki gerekli olan şeyler kaliteli bir plates topu ve ve ev ortamı ben den sana tavsiye hatta ben yeşil renkte unutmayalımki Yeşil renk insanı rahatlatır ve huzur verir rengin de önemi bence çok etkili benim aldığım ürünün içinde pompası bile vardı şişirme derdın dende kurtuldum :) bu söylediklerimi dikate alıp cevap verirsen çok sevinirim

senin gibi bi rahatsızlık yaşamadım ama şunu diyebilirim üst bacağına kas yaptıracak hareketlere çalış böylece dizinin kalınlığı kamufle olur.
özellikle plates hareketi olarak squat yapabilirsin başka hareketler de var tabi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…