• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak inceltme

OFF BACAGIMI INCELTTMM LAZIM YAA ahmet karacalar sızde nasıl estetkte

bacağım benim de çok kalındı, Ahmet Karacalar'a 28 Mayıs'da Ahmet Karacalar'a ameliyat oldum.. bende çarpıklık da olduğu için superdry, botox ve yağ alma işlemi yaptı.. Zaten randevuda hepsini açıklayıp size uygun olanları anlatıyor.. benim için çarpıklık daha fazla sorun teşkil ettiği için şu an durumumdan çok memnunum :) bacaklarım inceldi ve düzleşti.. çok başarılı çalışıyor kesinlikle.. sadece 1 hafta evde dinlendim, sonra 'taytımı giyip' yürüyüşlere katıldım ve çok mutluyum :)

bacağım benim de çok kalındı, Ahmet Karacalar'a 28 Mayıs'da Ahmet Karacalar'a ameliyat oldum.. bende çarpıklık da olduğu için superdry, botox ve yağ alma işlemi yaptı.. Zaten randevuda hepsini açıklayıp size uygun olanları anlatıyor.. benim için çarpıklık daha fazla sorun teşkil ettiği için şu an durumumdan çok memnunum :) bacaklarım inceldi ve düzleşti.. çok başarılı çalışıyor kesinlikle.. sadece 1 hafta evde dinlendim, sonra 'taytımı giyip' yürüyüşlere katıldım ve çok mutluyum :)

Operasyondan kaç gün sonra fark görmeye başladınız? Bugün benim 4. günüm. Diz kapaklarımdan itibaren bacak liposuction yaptırdım ve merak ediyorum acıkcası ne zaman ne olacağını. Kanül delikleri kapandı ama ödem var haliyle.

Operasyondan kaç gün sonra fark görmeye başladınız? Bugün benim 4. günüm. Diz kapaklarımdan itibaren bacak liposuction yaptırdım ve merak ediyorum acıkcası ne zaman ne olacağını. Kanül delikleri kapandı ama ödem var haliyle.

size çorap verdi mi? ben 2 hafta sürekli giydim ve yatarken bacaklarımı daha yüksekte tuttum.. pek ödem olmadı sanırım bu yüzden.. ilk hafta farkı gördüm, çok büyük fark olmasa da ilk hafta görmeye başladım ama morluklar hala geçmedi :( morluklar dışında bi sorunum olmadı, hatta ikinci haftada büyük çarşı yürüyüşüne katıldım :) tabi ikimize farklı işlem yapılmış belki senden çok yağ almıştır, benim çok büyük fark yok, baldırım 38 cm idi, şimdi 35 cm.. ama dediğim gibi benim asıl sorunum çarpıklık olduğu için şu an çok memnunum, yani şu anda da incecik bacaklarım yok ama sütun gibi :))

size çorap verdi mi? ben 2 hafta sürekli giydim ve yatarken bacaklarımı daha yüksekte tuttum.. pek ödem olmadı sanırım bu yüzden.. ilk hafta farkı gördüm, çok büyük fark olmasa da ilk hafta görmeye başladım ama morluklar hala geçmedi :KK43: morluklar dışında bi sorunum olmadı, hatta ikinci haftada büyük çarşı yürüyüşüne katıldım :) tabi ikimize farklı işlem yapılmış belki senden çok yağ almıştır, benim çok büyük fark yok, baldırım 38 cm idi, şimdi 35 cm.. ama dediğim gibi benim asıl sorunum çarpıklık olduğu için şu an çok memnunum, yani şu anda da incecik bacaklarım yok ama sütun gibi :))

baldır derken iç bacak çevresinden bahsetmiyorsun dimi canım benimki 51 cm çok ufak geldi söylediğin rakam

Back
X