A Askom75 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2021 4 0 1 37 24 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Askom75 #1 Merhaba bacaklarım kötü durumda bacaklarımdaki yağlarımı aldırabilirmiyim arakadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Merhaba bacaklarım kötü durumda bacaklarımdaki yağlarımı aldırabilirmiyim arakadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ?
angeliki3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 34 9 86 25 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Askom75 #2 Merhaba. Ben de kalın bacaklarımdan şikayetçiyim. Estetik merkezlerinde yapılan bazı işlemler varmış fakat başkaca fikirler edinmek istiyorum.
Merhaba. Ben de kalın bacaklarımdan şikayetçiyim. Estetik merkezlerinde yapılan bazı işlemler varmış fakat başkaca fikirler edinmek istiyorum.
R rumelistt Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2021 4 1 1 50 20 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Askom75 #3 Askom75 .!.: Merhaba bacaklarım kötü durumda bacaklarımdaki yağlarımı aldırabilirmiyim arakadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Ahmet Karacalar bu konuda çok başarılı tavsiye ederim..Bana dua edersiniz..
Askom75 .!.: Merhaba bacaklarım kötü durumda bacaklarımdaki yağlarımı aldırabilirmiyim arakadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Ahmet Karacalar bu konuda çok başarılı tavsiye ederim..Bana dua edersiniz..