bacak inceltme için

kinveyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
3
1
27
arkadaşlar sizce diyet yapmadan zayıflamak mümkün müdür? Ben 168 boyunda 63 kiloyum ve tüm kilom bacaklarda basenlerde toplanmış durumda. Etimde hiç sıkı değil sarkık sarkık hergün 30 dakika tempolu yürüyüp squats ve mekik çekiyorum. Sizce bacaklarımın sıkılaşmasında yardımcı olur mu? Baskülde kilo vermek hiç umurumda değil şu bacaklar erise...

Ayni durum dayiz canim basen var mi kalca kac cm

Mümkün elbet ama diyetle beraber yapılan spor çok daha etkili olacaktır. Diyet derken aç kalmak, zayıflama amaçlı diyetten de bahsetmiyorum. Sağlıklı besinler seçmek, temiz beslenmek, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmak yeterli.

Günlük 2000 kaloriye ihtiyaç duyan bir bünyeniz varsa, günlük 1700 kalorilik beslenmek uzun vadede zayıflamanızı sağlar. Eğer spor yaparsanız, bedeninizin ihtiyacı 2500'e çıkar ama hala 1700'lük beslenirseniz daha hızlı zayıflar, incelir ve sıkılaşırsınız.

Bacakları inceltmek için en etkili spor bence pilates ve callanetics. Diğer sporlarda kaslanma meydana gelebiliyor. Ama pilates ve callanetics ne yazık ki kardiyo içermediği için, zayıflama konusunda etkili olmuyor. Yine de şöyle etkileri oluyor, 3-4 aylık bir pilates ya da callanetics çalışması sonrası aynı kiloda kalsanız dahi insanlar 5 kilo verdiğinizi iddia edeceklerdir, vücut ciddi şekilde şekillenir ve forma girer.

Alttaki iki resim aynı kadına ait ve iki resimde de 59 kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…