Merhaba Arkadaşlar, Bacak Germe ameliyatından sonra cinsel yaşantıda zorluk yaşadınızmı. Normal sürece ne kadar zaman sonra geçebildiniz. Bacak açmada sıkıntı yok ama deri gerildiği için genitalde sıkıntı oluyor ne yapmak gerekir?
Ne zaman ameliyat oldunuz? Ameliyattan sonra kaç zaman geçti? Su an zorlanıyorsanız eger alısma sürecinden dolayıdır diye düsünüyorum.
Bunun icin bol bol spor yapabilirsiniz. Kegel egzersizi bunların basında yer alıyor.
Aslında çok yeni sayılır 16 gün oldu hareketlerimde bacak acma kapatmada sorun yok acımda kalmadı genel olarak iyiyim ama bugün denememde cok basarisizdım ve birliktelik olamadı yeni oldugu içinmi yoksa ameliyatta bi sorunmu oldu fazlami aldi bilemedim kafama cok takildi
Ne zaman ameliyat oldunuz? Ameliyattan sonra kaç zaman geçti? Su an zorlanıyorsanız eger alısma sürecinden dolayıdır diye düsünüyorum.
Bunun icin bol bol spor yapabilirsiniz. Kegel egzersizi bunların basında yer alıyor.
Merhaba, dayanilmaz bir agrim olmadi ilk 2 gun hastanede oluyorsun zaten bide benum dikislerim uzunlamasına değil yanlamasına belkide onunda etkisi vardir. Sekil goruntu olarak cok memnunum tek şuan tek sıkıntı görüntüsü
Merhaba, dayanilmaz bir agrim olmadi ilk 2 gun hastanede oluyorsun zaten bide benum dikislerim uzunlamasına değil yanlamasına belkide onunda etkisi vardir. Sekil goruntu olarak cok memnunum tek şuan tek sıkıntı görüntüsü