Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2128597 Merhaba arkadaşlar .Sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bacak eğriliğim için Volkan Tayfur beye gittim.Uzun süredir bacağıma silikon taktırmak istiyordum .Ama cesaret edemiyordum.Volkan bey o kadar ilgili bir doktor ki bana tek tek anlattı .Korkulacak hiçbirşey yok dedi.Cesaret verdi bana .Ve 1 ay önce ameliyat oldum.Şu an rahatlıkla herşeyi giyebiliyorum.Volkan bey hayatımı değiştirdi.Ameliyatı anlatayım size.Ameliyatta belden aşağı uyuşturuldu .Ameliyatta ki arkadaşlarda o kadar ilgiliydi ki bana ameliyat esnasında destek oldular .Tabi ki Volkan beyde.Hiçbir şey hissetmedim .Silikon takıldı ayrıca dizimin tam iç yanından bacağım düzgün olsun diye yağ aldı Volkan bey .Aldığı yerdeki yağıda silikonun tam üst kısmına enjekte etti.Ameliyat 1 saat sürdü.Ameliyat sonra hiç ağrım olmadı .Varis çorabı giydim 1 ay boyunca.3 gün çok kalkmamanız gerekiyor.Fakat kalksam yürüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Sadece bacaklarda ödem oluşmaması önemli .Bunun için 3 yastığı üst üste koyup ayaklarınızı yüksekte tutmanız gerekiyor .3 gün sonra tahatlıkla yürüdüm.1 haftada zaten yürüyordum.Korkulacak birşey yok kızlar .Volkan bey bu ameliyatı yapan nadir doktorlardan birisi Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim .Ameliyat olmak isteyene herşeyi anlatabilirim .Resmimide ekte yayınlıyorum .
Merhaba Binnazkedi.Tercih etmemim sebebi ömür boyu kalıcı olması.Yağ enjektesini de çok araştırdım.Fakat erime oranı çok yüksek.Yağın kalıcı olması için 3 kere yağ enjekte edilmesi gerekiyor.Ayrıca zayıfsanız alınacak yağ yeterli olmuyor.Silikonun herhangibir yan etkisi yok .Olduğunu düşünürsek hemen silikon alınabiliyor.5 dakikalık bir işlem.Sonrasında normal hayatınıza dönüyorsunuz .Silikonun kayma gibi bir olayı yok .Kas altına yerleştiriliyor.Burada yaptırdığınız doktorda önemli.Çünkü hepsinin yöntemi farklı.Volkan bey bu ameliyatı çok kez yapmış biri.Dediğim gibi doktor çok önemli.İnşallah aydınlatabilmişimdir.Çok teşekkür ederim .
Bende de aynı sorun vardı ama ben farklı bir yerde yağ enjeksiyonu yaptırdım. 20 gün oluyor henüz. Ne kadarı erir eridiğinde memnun kalır mıyım. Tekrar bu işleme gerek duyar miyim bilmiyorum. Ama şuan memnunum.
Silikondan ise yag enheksiyonu daha mantikli geliyor bana da tabi o kadar yaginiz varsa vucudunuzda . hem 3 defa olunuyor fakat omurluk oluyor sonra silikon yapay geliyor bana v riskli
Bende öyle düşündüğüm için yaptırdım. Doktorum 3 kez yapabilirz yada tekrarlarız falan demedi sadece erime durumuna göre bakacağız dedi. Bilmiyorum çok erimezse gerek duymam.Silikondan is
Merhaba yag enjeksiyonu ile bacak dolgusu yaptiran ilk defa sizi gordum bu forumda belki gözden kaçmış olabilir. Ücreti ne oldu acaba nerden liposaksin yapıldı ağrılı oldu mu kaç cc koyuldu çok.merak ediyorumBende de aynı sorun vardı ama ben farklı bir yerde yağ enjeksiyonu yaptırdım. 20 gün oluyor henüz. Ne kadarı erir eridiğinde memnun kalır mıyım. Tekrar bu işleme gerek duyar miyim bilmiyorum. Ama şuan memnunum.
Sorun nedir peki neden sonuç o kadar iyi olmadı?Sağlığı iyi silikonlari hissetmedigini soyluyor 4 yil oluyor. Ama bacaklar vawww degil yani. Gene şort kisa etek giyip dolasamiyor.
Çok reklam kokuyor umarım değildir, ne kadar ödediniz?Eki Görüntüle 2128597 Merhaba arkadaşlar .Sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bacak eğriliğim için Volkan Tayfur beye gittim.Uzun süredir bacağıma silikon taktırmak istiyordum .Ama cesaret edemiyordum.Volkan bey o kadar ilgili bir doktor ki bana tek tek anlattı .Korkulacak hiçbirşey yok dedi.Cesaret verdi bana .Ve 1 ay önce ameliyat oldum.Şu an rahatlıkla herşeyi giyebiliyorum.Volkan bey hayatımı değiştirdi.Ameliyatı anlatayım size.Ameliyatta belden aşağı uyuşturuldu .Ameliyatta ki arkadaşlarda o kadar ilgiliydi ki bana ameliyat esnasında destek oldular .Tabi ki Volkan beyde.Hiçbir şey hissetmedim .Silikon takıldı ayrıca dizimin tam iç yanından bacağım düzgün olsun diye yağ aldı Volkan bey .Aldığı yerdeki yağıda silikonun tam üst kısmına enjekte etti.Ameliyat 1 saat sürdü.Ameliyat sonra hiç ağrım olmadı .Varis çorabı giydim 1 ay boyunca.3 gün çok kalkmamanız gerekiyor.Fakat kalksam yürüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Sadece bacaklarda ödem oluşmaması önemli .Bunun için 3 yastığı üst üste koyup ayaklarınızı yüksekte tutmanız gerekiyor .3 gün sonra tahatlıkla yürüdüm.1 haftada zaten yürüyordum.Korkulacak birşey yok kızlar .Volkan bey bu ameliyatı yapan nadir doktorlardan birisi Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim .Ameliyat olmak isteyene herşeyi anlatabilirim .Resmimide ekte yayınlıyorum .
Yani sonucta kemik herhalukarda eğri .kemik onde silikon biraz arkada kaliyor. Kemigin egriligi bariz belli.Ama tabi bacagin egrilik derecesiyle de alakali. Azsa çarpiklik memnun olabilirsiniz.Birazda mükemmeliyetci bi tip kardesim. Belki baskasini memnun ederdi sonuc ama kardesim memnun olmadi. Tabi kesinlikle eskisinden iyi.Sorun nedir peki neden sonuç o kadar iyi olmadı?
Anlıyorum yok benim sorunum çarpıklık değil incelik sadece. Yine de takılan silikon yanda olmalı arkada kalırsa sorun olur tabii kiYani sonucta kemik herhalukarda eğri .kemik onde silikon biraz arkada kaliyor. Kemigin egriligi bariz belli.Ama tabi bacagin egrilik derecesiyle de alakali. Azsa çarpiklik memnun olabilirsiniz.Birazda mükemmeliyetci bi tip kardesim. Belki baskasini memnun ederdi sonuc ama kardesim memnun olmadi. Tabi kesinlikle eskisinden iyi.