• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak eğriliğim için silikon taktırdım kızlar

Bernoldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
3
2
1
46
CE4A73CB-75C5-46CE-8928-9E23480BB39E.png
Merhaba arkadaşlar .Sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bacak eğriliğim için Volkan Tayfur beye gittim.Uzun süredir bacağıma silikon taktırmak istiyordum .Ama cesaret edemiyordum.Volkan bey o kadar ilgili bir doktor ki bana tek tek anlattı .Korkulacak hiçbirşey yok dedi.Cesaret verdi bana .Ve 1 ay önce ameliyat oldum.Şu an rahatlıkla herşeyi giyebiliyorum.Volkan bey hayatımı değiştirdi.Ameliyatı anlatayım size.Ameliyatta belden aşağı uyuşturuldu .Ameliyatta ki arkadaşlarda o kadar ilgiliydi ki bana ameliyat esnasında destek oldular .Tabi ki Volkan beyde.Hiçbir şey hissetmedim .Silikon takıldı ayrıca dizimin tam iç yanından bacağım düzgün olsun diye yağ aldı Volkan bey .Aldığı yerdeki yağıda silikonun tam üst kısmına enjekte etti.Ameliyat 1 saat sürdü.Ameliyat sonra hiç ağrım olmadı .Varis çorabı giydim 1 ay boyunca.3 gün çok kalkmamanız gerekiyor.Fakat kalksam yürüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Sadece bacaklarda ödem oluşmaması önemli .Bunun için 3 yastığı üst üste koyup ayaklarınızı yüksekte tutmanız gerekiyor .3 gün sonra tahatlıkla yürüdüm.1 haftada zaten yürüyordum.Korkulacak birşey yok kızlar .Volkan bey bu ameliyatı yapan nadir doktorlardan birisi Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim .Ameliyat olmak isteyene herşeyi anlatabilirim .Resmimide ekte yayınlıyorum .

Eki Görüntüle 2128597 Merhaba arkadaşlar .Sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bacak eğriliğim için Volkan Tayfur beye gittim.Uzun süredir bacağıma silikon taktırmak istiyordum .Ama cesaret edemiyordum.Volkan bey o kadar ilgili bir doktor ki bana tek tek anlattı .Korkulacak hiçbirşey yok dedi.Cesaret verdi bana .Ve 1 ay önce ameliyat oldum.Şu an rahatlıkla herşeyi giyebiliyorum.Volkan bey hayatımı değiştirdi.Ameliyatı anlatayım size.Ameliyatta belden aşağı uyuşturuldu .Ameliyatta ki arkadaşlarda o kadar ilgiliydi ki bana ameliyat esnasında destek oldular .Tabi ki Volkan beyde.Hiçbir şey hissetmedim .Silikon takıldı ayrıca dizimin tam iç yanından bacağım düzgün olsun diye yağ aldı Volkan bey .Aldığı yerdeki yağıda silikonun tam üst kısmına enjekte etti.Ameliyat 1 saat sürdü.Ameliyat sonra hiç ağrım olmadı .Varis çorabı giydim 1 ay boyunca.3 gün çok kalkmamanız gerekiyor.Fakat kalksam yürüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Sadece bacaklarda ödem oluşmaması önemli .Bunun için 3 yastığı üst üste koyup ayaklarınızı yüksekte tutmanız gerekiyor .3 gün sonra tahatlıkla yürüdüm.1 haftada zaten yürüyordum.Korkulacak birşey yok kızlar .Volkan bey bu ameliyatı yapan nadir doktorlardan birisi Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim .Ameliyat olmak isteyene herşeyi anlatabilirim .Resmimide ekte yayınlıyorum .

Merhaba Bernoldi önce geçmiş olsun, önceki halinden çok farklı gözüküyor. Daha önce başka bir başlık altında açılmış bu konuyla ilgili mesajları epeyce okudum Çok kafa karıştırıcı, hem doktorlar hem yöntemlerle ilgili farklı şeyler yazılmış. Silikonu tercih etmenin nedenini sorabilir miyim, bir de kullanım süresi ve yerleştirildiği yerde sabit kalması konusundaki bilgilerini paylaşır mısın. Daha önce operasyon geçirenler nedense bir süre sonra formlara girmiyor, ne olup bittiğini öğrenemiyoruz. Yeni hayatında güzel günler dilerim

Merhaba Binnazkedi.Tercih etmemim sebebi ömür boyu kalıcı olması.Yağ enjektesini de çok araştırdım.Fakat erime oranı çok yüksek.Yağın kalıcı olması için 3 kere yağ enjekte edilmesi gerekiyor.Ayrıca zayıfsanız alınacak yağ yeterli olmuyor.Silikonun herhangibir yan etkisi yok .Olduğunu düşünürsek hemen silikon alınabiliyor.5 dakikalık bir işlem.Sonrasında normal hayatınıza dönüyorsunuz .Silikonun kayma gibi bir olayı yok .Kas altına yerleştiriliyor.Burada yaptırdığınız doktorda önemli.Çünkü hepsinin yöntemi farklı.Volkan bey bu ameliyatı çok kez yapmış biri.Dediğim gibi doktor çok önemli.İnşallah aydınlatabilmişimdir.Çok teşekkür ederim .

Merhaba Binnazkedi.Tercih etmemim sebebi ömür boyu kalıcı olması.Yağ enjektesini de çok araştırdım.Fakat erime oranı çok yüksek.Yağın kalıcı olması için 3 kere yağ enjekte edilmesi gerekiyor.Ayrıca zayıfsanız alınacak yağ yeterli olmuyor.Silikonun herhangibir yan etkisi yok .Olduğunu düşünürsek hemen silikon alınabiliyor.5 dakikalık bir işlem.Sonrasında normal hayatınıza dönüyorsunuz .Silikonun kayma gibi bir olayı yok .Kas altına yerleştiriliyor.Burada yaptırdığınız doktorda önemli.Çünkü hepsinin yöntemi farklı.Volkan bey bu ameliyatı çok kez yapmış biri.Dediğim gibi doktor çok önemli.İnşallah aydınlatabilmişimdir.Çok teşekkür ederim .

Anladığım kadarıyla geçen süre içinde sağlığınızla ilgili bir sorun yaşamadınız, teşekkür ederim

Bende de aynı sorun vardı ama ben farklı bir yerde yağ enjeksiyonu yaptırdım. 20 gün oluyor henüz. Ne kadarı erir eridiğinde memnun kalır mıyım. Tekrar bu işleme gerek duyar miyim bilmiyorum. Ama şuan memnunum.

Silikon yaptıran arkadaşım da vardı zaten kombine oluyor bu ameliyat. Silikon artı gerekn yerlere yağ enjeksiyonu. Yani demem o ki arkadaş da memnun onun da güzel duruyor. Ama ucuza kaçmayın doktor çok önemli. Gerçekten onemli. Birde piyasa altındaysa iki kez düşünün. Sonuçta estetik ameliyatı bu vücut hatlatinizla ilgili. Ya iyi Bir doktor ya da şansınıza kalmış.

Benim kardesim yaptirmisti. Heralde bir hafta yürüyemedi. Agrisi yoktu Ama sanki bacaklarina 100 kilo yük konmus gibi hissettigini bacaklarini kipirdatamadigini söylüyordu. Şimdi deseniz iyimi pekde degil sadece eskisine gore iyi.

Sağlığı iyi silikonlari hissetmedigini soyluyor 4 yil oluyor. Ama bacaklar vawww degil yani. Gene şort kisa etek giyip dolasamiyor.

Bende de aynı sorun vardı ama ben farklı bir yerde yağ enjeksiyonu yaptırdım. 20 gün oluyor henüz. Ne kadarı erir eridiğinde memnun kalır mıyım. Tekrar bu işleme gerek duyar miyim bilmiyorum. Ama şuan memnunum.
Merhaba yag enjeksiyonu ile bacak dolgusu yaptiran ilk defa sizi gordum bu forumda belki gözden kaçmış olabilir. Ücreti ne oldu acaba nerden liposaksin yapıldı ağrılı oldu mu kaç cc koyuldu çok.merak ediyorum

Eki Görüntüle 2128597 Merhaba arkadaşlar .Sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bacak eğriliğim için Volkan Tayfur beye gittim.Uzun süredir bacağıma silikon taktırmak istiyordum .Ama cesaret edemiyordum.Volkan bey o kadar ilgili bir doktor ki bana tek tek anlattı .Korkulacak hiçbirşey yok dedi.Cesaret verdi bana .Ve 1 ay önce ameliyat oldum.Şu an rahatlıkla herşeyi giyebiliyorum.Volkan bey hayatımı değiştirdi.Ameliyatı anlatayım size.Ameliyatta belden aşağı uyuşturuldu .Ameliyatta ki arkadaşlarda o kadar ilgiliydi ki bana ameliyat esnasında destek oldular .Tabi ki Volkan beyde.Hiçbir şey hissetmedim .Silikon takıldı ayrıca dizimin tam iç yanından bacağım düzgün olsun diye yağ aldı Volkan bey .Aldığı yerdeki yağıda silikonun tam üst kısmına enjekte etti.Ameliyat 1 saat sürdü.Ameliyat sonra hiç ağrım olmadı .Varis çorabı giydim 1 ay boyunca.3 gün çok kalkmamanız gerekiyor.Fakat kalksam yürüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Sadece bacaklarda ödem oluşmaması önemli .Bunun için 3 yastığı üst üste koyup ayaklarınızı yüksekte tutmanız gerekiyor .3 gün sonra tahatlıkla yürüdüm.1 haftada zaten yürüyordum.Korkulacak birşey yok kızlar .Volkan bey bu ameliyatı yapan nadir doktorlardan birisi Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim .Ameliyat olmak isteyene herşeyi anlatabilirim .Resmimide ekte yayınlıyorum .
Çok reklam kokuyor umarım değildir, ne kadar ödediniz?

Sorun nedir peki neden sonuç o kadar iyi olmadı?
Yani sonucta kemik herhalukarda eğri .kemik onde silikon biraz arkada kaliyor. Kemigin egriligi bariz belli.Ama tabi bacagin egrilik derecesiyle de alakali. Azsa çarpiklik memnun olabilirsiniz.Birazda mükemmeliyetci bi tip kardesim. Belki baskasini memnun ederdi sonuc ama kardesim memnun olmadi. Tabi kesinlikle eskisinden iyi.

Yani sonucta kemik herhalukarda eğri .kemik onde silikon biraz arkada kaliyor. Kemigin egriligi bariz belli.Ama tabi bacagin egrilik derecesiyle de alakali. Azsa çarpiklik memnun olabilirsiniz.Birazda mükemmeliyetci bi tip kardesim. Belki baskasini memnun ederdi sonuc ama kardesim memnun olmadi. Tabi kesinlikle eskisinden iyi.
Anlıyorum yok benim sorunum çarpıklık değil incelik sadece. Yine de takılan silikon yanda olmalı arkada kalırsa sorun olur tabii ki

Back