Bacak arkası ağrısı

nicksizim

Kocişini çoooooook sefiyo
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
327
3
46
Adana
kızlar 1 sırtımda, 2 belimde fıtık var. İlk zamanlar çok ağrısada şimdi fazla rahatsız etmiyor.
fakat sol üst bacağın arka kısmında bir ağrı var, aylardır geçmedi. Siyatik olduğunu düşünüyordum, siyatikte tüm bacak ağrırmış, benim sadece üst arka bacak ağrıyor.
bir kaç gündür sıcak su torbası ile hafif masaj uyguluyordum, rahatlatıyordu. 2 gündür gene çok ağrımaya başladı.

doktora gittim bir kaç defa e fıtııııııııııııııık dedi sağolsun doktor hanım. fakat siyatik ağrısı gibi tüm bacağı etkilemiyor.

aranızda bu tarz şikayeti olan varmı? nedir neden oluyor bu kızlar bilen varmı?

anneminde aynı şekilde ağrısı ama o bütün bacağı artık ağırıo önceden sadece bacagının arkasıydı şimdi 10 dk yürümesi bile ağrıdan kıvranmasına yetmekte kaç doktora gittik sana anlatamam tonlarca emar çekildi dedikleri şey belinde fıtık var ama çok küçük ağrı yapmaz bide kreçleme var bundan da olabilir bilmem ne eee tedavisi varmı sonuç yok en sonunda bi doktor ağrı merkezleri var oralara gidin dedi gittik orada ki doktorbütün emarları inceledi annemi muayene etti senin 3 sebepten dolayı ağrın olabilir dedi birincisi fıtıklar var küçük küçük ama yinede ağrı yapar dedi ikincisi kreçleme var üçüncüsü popoda kalın kasların altında ince bir kas vardır senin buraya bastıgımda ağrıdı bundada bir zedelenme var belliki o yusden yapabiliceğimiz sadece kortizon iğnesi bu üç yere de ameliyathanede iğne yapılması gerekio ama kalıcı bir tedavimi onu söleyemem belki 6 ay belki 1 yıl belki 10 yıl belkide tamamen geçirebilir ama eninde sonunda senin bu şikayetlerin 10 20 yıl sonra seni ameliyata götürür dedi olan biten buuu kortizon iğnesi kilo yaparmı die sorduk iğne kilo yapmaz ağızdan alınan kortizon kilo yapar dedi ve 3 iğneninde toplam maliyeti 2500 tl... napcaz bilmiorumm

teşekkür ederim canım yorumun için. benimde belimde fıtık var. fıtıktanmı bilmiyorum ama bir ara spor yapayım demiştim. yanlış bir hareket yüzünden bu hale gelmiş olabileceğini düşünüyorum. aylardır geçmedi gitti. internette okumuştum damarlara baktırın diye. gittim doktora damarlara baktılar Çokşükür rabbime bişey çıkmadı. belimden doktora gittim, onlarda bu yapar demedi. kuyruk sokumunda hafif bir bası var dediler. herneyse. damarlar için gittiğim doktor bana "bilinçsiz spor yapmış olabilirmisin acaba" dedi. Offf nasıl kurtulacağız bu ağrılardan bilmiyorum... annen için bir gelişme olursa banada söyleyebilirmisin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…