• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacak arasında kabarıklık ve soyulma

mavikelebek123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
305
4
296
Diğer
merhaba bacak aramda pısık benzerı soyulma vardı doktora gosteremedım az once farkettımkı 2 3 tane sıvılce gıbı bırsey var bırtanede soyulmuş sıvılce gıbı bırsey var.
cınsel ılıskım olmadı hıc ama erkekler arasında çalışıyorum ve aynı tuvaletı kullanıyoruz mecburen.
acaba hava sıcak ben kıloluyum.surtunmeden pısık fılan mı oldu yoksa su hpv dedıklerı seymı ?ama cınsel ılıskımde olmadı :S sızce nedır hanımlar?
burada uzman doktor da yok :(

merhaba bacak aramda pısık benzerı soyulma vardı doktora gosteremedım az once farkettımkı 2 3 tane sıvılce gıbı bırsey var bırtanede soyulmuş sıvılce gıbı bırsey var.
cınsel ılıskım olmadı hıc ama erkekler arasında çalışıyorum ve aynı tuvaletı kullanıyoruz mecburen.
acaba hava sıcak ben kıloluyum.surtunmeden pısık fılan mı oldu yoksa su hpv dedıklerı seymı ?ama cınsel ılıskımde olmadı :S sızce nedır hanımlar?
burada uzman doktor da yok :(

O dediklerin sürtünmeden olan şeyler, bende de olur zaman zaman. Hatta stresli dönemlerimde çıban olacak kadar büyümüştü bir tanesi. Hiç sorun yapma. HPV falan olur mu öyle iki sivilce. Erkeklerle aynı tuvaleti kullanmanla da ilgisi yok. Tabi sen yine hijyene dikkat etmeye devam et. Malum erkekler fazla dikkat etmiyorlar.

Back