Bacak arasinda ağrı üstüne basamama

64 sevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
106
23
26
Arkadaslar dün bacak aramda çok ağrı vardi üstüne basamıyordum sonra hafif sancılar başladı hastaneye gittik vajinal ultrasonla baktılar açılmama vajinismus rahatsızlığım olduğu için açılmam yokmuş ama hala bacağımın üzerine basamıyorum bu sizde de oldumu birde ebe karnımdan baskı uyguladı kilolumu zayıfmı bebek bakayım diye bunu neden yapmış olabilir acaba söylediğim insanlar hazneye yerleştirmiştir bebegi dediler

Arkadaslar dün bacak aramda çok ağrı vardi üstüne basamıyordum sonra hafif sancılar başladı hastaneye gittik vajinal ultrasonla baktılar açılmama vajinismus rahatsızlığım olduğu için açılmam yokmuş ama hala bacağımın üzerine basamıyorum bu sizde de oldumu birde ebe karnımdan baskı uyguladı kilolumu zayıfmı bebek bakayım diye bunu neden yapmış olabilir acaba söylediğim insanlar hazneye yerleştirmiştir bebegi dediler
Kasıktan bahsediyosan benimde şuan aşırııı sancım var ayağa kalkmakta bile zorlanıyorum hamilelikte normal diyolar

Evet kasık da canim yani orası oluyor galiba ayağa falan kalkinca toparlıyorum çok zorlaniyorum
Bende öyleyim kasık ve bel ağrım iyice arttı doktorum vitamin yazdı şimdi hafiflemesini bekliyorum direkt doktoruna git bence

X