Bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
715
268
103
Kızlar kasıklarım o kadar ağrıyo ki ağrı bacaklarıma ve belime vuruyo 2 haftadır ara ara yaşıyorum bunu. Ama baya yoğun bi ağrı. İlaç içmek istiyorum hamileysem diye içemiyorum o kadar ağrıyo. Hamileliğinde böyle bir şey yaşayan var mı sebebi başka bir şey midir acaba bende birde anksiyete var kötü bir hastalığım mı var diye korkmaya başladım kan vermeye gidicem ama gidene kadar paniğim geçmiyor. Adet günümden 3 gün sonra adet oldum ama 1 gün kadar sürdü en fazla 1.5 gün. Bugün normalde adetimin 5.günü olması lazım. Yani bu ağrı adet sancısıda değil. Öyle az olunca üstüne görme falan diye düşünmeye başladım test yaptım çok silik zor görünen bir çizgi çıktı

Bunu umutlandırmak için yazmıyorum. Sadece ilaç kullanma ve bekle. hamileligimi öğrendiğim ay feci halde kemiklerimin içi sızlıyordu. Hatta ortopediden randevu bile almıştım. Kemiklerimin ağrısından ayağa kalkamıyordum. Aklına kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…