Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Bacağında şişlik olan yada tanıdığınız biri varmı..

destones

aşk reçeli
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
38
0
mrb arkadaşlar.aslında bu konuyu sağlık bölümünde açacaktım ama nereye yazacağımı bilemedim.benim ananem 76 yaşında...sağ bacağı yüzde 5 felçli.son iki yıldır bacağı aşırı derecede şişiyor.4 defa doktora götürdük ama bi teşhis koyamadılar.verdikleri ilaçlarda bi işe yaramıyor.bacağı şiş sert ve kırmızı kabarıklıklar oluşuyor.ağrısı acısı yok.ama durumuna çok üzülüyoruz.denemediğimiz şey kalmadı.bitkisel birşeyler uygulamayı düşünüyoruz.bu konuda bir bilginiz öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim vede doktor ablalarımdan yardım bekliyorum.çok tşkler şimdiden..

geçmiş olsun canım.Böbrek,kalpte sorun veya eklemlerde artrit olabilir.Şişmenin neden kaynaklandığını bilmeden nasıl bitkisel kürler deneyeceksin ki?

tşkler miskokulum.muayne eden doktorlar böbreklerinde sorun olmadığını söylediler.ancak şişliğin neden kaynaklandığı hakkında bilgi vermediler.ilaç olarakta sadece antibiyotik veriyorlar.kandolaşımıyla ilgili bişey olabilirmi acba diye kan akışını arttıran bitkisek kürler olabilirmi diye düşünüyoruz..

ayak bileklerim ve ellerimde de benim şişlikler var 2,5 senedir ne oldugunu doktorlar anlayamadılarmafoldumben çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun inş.en kısa zamanda iyileşir eski saglıgınıza kavuşur anneanneniz

X