• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacağın üst arkasında tüylenme olur mu bacağın üst kısmı tüylenir mi

Benim bacaklarımda hiç tüy çıkmıyor ama lazer ile kalıcı çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben de yaptırdım bikini bölgesi ve koltuk altı için. Hiç kalmadı. Bacak bölgesi daha kolay olur hem.

Aşko saçların siyahsa tüyler doğal olarak çok belirgin oluyor sarışınlardada var ama işte sırıtmıyor ben mesela pkoluyum ergenlik den beri bende aşırı tüylenme var hormonlarla alakalı ve o ergenliğin verdiği psikolojiyle ve etrafdakilerin dalga geçmesi yüzünden heryerimi jilet değdirdim evliyim şimdi gerçekten rezil ediyor insanı..

Evett bende de var. Tüm tahlillerimi düzenli yaptırıyorum, hatta kadınlık erkeklik hormonlarının dengesi normal olunca adrenalin hormonuna bile baktı endokrinoloji doktoru, hic problem yok. Her ay bir gün geçmeden adet olurum, hic de ağrı sızı yaşamam ama yüzümde, sırtımda, göbek göğüs ve bacakların üst bölgesinde aşırı siyah tüylenmeler var. Ne yapayım bacak kol ve genitale lazer yaptırıyorum, yüzüme de ayda iki kez ağda. Bakalim ileride yüz ve sırt göbek bölgesi için iğneli epilasyona başlayacağım, o kesin çözüm. Yeter ki sağlık olsun bu kıl tüy sorunu para ile hallolur

Benim de hormonlar degısık olduğundan var bacak arka komşunda bırde tüp bebek tedavısı olunca hayda heryer orman oldu🤭sırtım da yok sadece sımdı lazer gıdıyorum 4 ay oldu baya baya azaldı. Ins kurtuluruz bu kıllardan🙄

Back