• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacagimdaki batik izleri buz lazere gitmeme ragmen duruyor

Rabia4532

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
14
5
1
24
Arkadaşlar yaklaşık 4 5 yıldır aynı sorunla uğraşıyorum bacağımda buyum yoğunlukta batik var 5.seansıma gittim lazerde keseliyorum elma sirkesi sürüyorum ama bi sonuç elde edemedim bu sonuç beni oldukça çok uzuyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum işin gıcık tarafı soğukta batik renkleri mor a dönüyor çok mizahlı bi tabir olacak ama şuan bacağım tüyleri alınmış tavuk gibi benimle aynı sorunu yaşayan var mı ne yapabilirim?

batiklariniz icin yazlari deniz suyuyla guneslenmenizi tavsiye ederim.kislari benimde cok oluyor ama yazlari tamamen geciyordu.ben de normal lazere basladm 2 seans gittim dediginiz gibi suan benek benek tekrar gidemiyorum da uzun bi surede gidemiyecegiz gibi duruo:(

Arkadaşlar yaklaşık 4 5 yıldır aynı sorunla uğraşıyorum bacağımda buyum yoğunlukta batik var 5.seansıma gittim lazerde keseliyorum elma sirkesi sürüyorum ama bi sonuç elde edemedim bu sonuç beni oldukça çok uzuyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum işin gıcık tarafı soğukta batik renkleri mor a dönüyor çok mizahlı bi tabir olacak ama şuan bacağım tüyleri alınmış tavuk gibi benimle aynı sorunu yaşayan var mı ne yapabilirim?
Benimde ole 2 yildir cekiyorum hicbirsey giyemiyorum dustan sonra mor gibi duruyor ve cogaliyor leke sanki dimi bendd care bulamadim cunku batik bitmiyor batik bitse expigment ise yaramisti bende ama yine oynadim

Batiklar kuru ciltte daha cok olur
Surekli sert sabunla keseliyorsaniz daha kurumus olabilir cildiniz, keseledikten ya da peeling yaptiktan sonra nemlendirici surun.
Ama bence bunlari sik araliklarla yoğun yapmayin cilt bariyeriniz zedelenir

Lazer yaptığınız icin uygun olmaz ama lazere ara verince asitlere bakabilirsiniz cildiye doktoruna sorup. cildi soydugu icin batiklarda uste dogru ilerliyor

Batiklar kuru ciltte daha cok olur
Surekli sert sabunla keseliyorsaniz daha kurumus olabilir cildiniz, keseledikten ya da peeling yaptiktan sonra nemlendirici surun.
Ama bence bunlari sik araliklarla yoğun yapmayin cilt bariyeriniz zedelenir

Lazer yaptığınız icin uygun olmaz ama lazere ara verince asitlere bakabilirsiniz cildiye doktoruna sorup. cildi soydugu icin batiklarda uste dogru ilerliyor
Ben epilatör kullanmistim sonra batik oldu agda yaotigimda olmuyordu keske kullanmasaydim batik yapiyor kil cikamiyor cok leke var hicbirsey giyemiyorum lekeleri ne gecirir acaba

Keratosis pilaris olabilir, kışın sogukta belirginlesip mor renge kadar donmesi keratosis pilarisde de mevcut. Biraz araştırın. Killar tam anlamiyla bitmedikce sorunun çoğundan kurtulmaniz zor gibi. Kombine tedaviler mevcut. Baska bir dermatologa gidip danışıp, duruma dair daha detayli bilgi vermesini ve cozum onerilerini onermesini talep edin derim. Sadece lazere gitmelisin deniyorsa cevap yeterli gelmeyebilir.

Back