- 27 Haziran 2019
- 76
- 22
- 18
- Konu Sahibi birgulerbiraglar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böcek ısırığına benziyor cidden evi ilaçlayın :)Merhaba. Bacağımda şöyle şeyler çıktı... kaşınıyor biraz da.. yarın doktora gideceğim. Neden olabilri sizce?
Böcek ısırığı gibi
Böcek ısırığına benziyor cidden evi ilaçlayın :)
Değilse ütiker olabilir. Stresli misiniz?
Kızlar teşekkürler ama evi ilaçlamıştık. Stres mi bilmiyorum ki... arka bacağımda da var çoğalıyorlarAynen böceği ısırığı gibi geçenler de benimde olmuştu baya vardi ve cok kasiniyodu
Yarin bi hastaneye yada sağlık ocağına gidin isterseniz içiniz rahat etsinKızlar teşekkürler ama evi ilaçlamıştık. Stres mi bilmiyorum ki... arka bacağımda da var çoğalıyorlar
Cildiyecilerde çok sıra bekleniyor yaa aile hekimime gidicem. Reşekkür ederimYarin bi hastaneye yada sağlık ocağına gidin isterseniz içiniz rahat etsin
Rica ederim umarim bisi yokturCildiyecilerde çok sıra bekleniyor yaa aile hekimime gidicem. Reşekkür ederim
İnşsllah. Aslında cildiyeciler daha çok ilgileniyor ama gittiğim bayan doktor beni çok inceliyor rahatsız oluyorum o yüzden sağlık ocağına gideceğimRica ederim umarim bisi yoktur
Valla siz bilirsiniz birine gidin neyiniz oldgunu öğrenin içiniz rahat etsinİnşsllah. Aslında cildiyeciler daha çok ilgileniyor ama gittiğim bayan doktor beni çok inceliyor rahatsız oluyorum o yüzden sağlık ocağına gideceğim
Sağol canım ya sabah erkenden gidcemValla siz bilirsiniz birine gidin neyiniz oldgunu öğrenin içiniz rahat etsin
Sağol canım yarın gidicem. Neden çıkıyo acaba uff nmerwk ettim.Ben gül hastalığına benzettim. Cildiyeye gitmelisin.