Ailede var ve bu saydiklarinin hepsi bende mevcut zaten dogum kontrol hapida kullanamadigim zaman (kullandigim donem muthis bi agri oluyor ve bacagimdaki damarlar patlaycakmis gibi hissediyodum birakinca geciopyodu ben yan etkusi sanmistim ) olabilecegini soylemisti ama ustunden 2yil gecti yeni yeni olmaya basladi isteValla belirgin damarlar varisin isaretidir benim bildigim, ailenizde varmi hic bu rahatsizlik, bacak agrisi cekiyormusunuz, uzun sure ayakta yada oturuop kalinca ayak backa sismesi oluyor mu ? Bu yorgunluklardan sonra eve gelip ayaklari yukari dikince rahatliyormus ?
Gidin doktora gosterin, kalp damar bakiyor galiba bu islere.. Ilac tedavisi degilde hayat tarzinizda bir kac sey tavsiye edebilir doktor su sikan coraplardan falan en azindan ilerlememesi icin..
Kisaca doktora gidin benim anne tarafinda komple var bu hastalik ameliyat falan olanlar oldu zor yani..
Varis bacagin alt kisminda olmuyomuydu benimki basenimde ve yesil damar netten baktim hep mor damar gosteriyodu acaba o ilerlemis halimi ?
Bu usagi de zirt pirt konu acanlar kervanina katildi sonunda diyecekleriniz vardir
Demeyin ama kizlar ya
Ya kizlar benim basenlerimde damarlar belirdi bi tanesi var ki diz kapagimin arkasina kadar iniyo digerkeri kilcal damar seklinde simdi ben epilasyon aletimin bozulmasiyla uzun bi aradan sonra agdaya donus yaptim ama bekarken duzenli yaptirirdim boyle bisey olmamisti agda mi yapti acaba diyorum bide kese olayi var yoksa o mu basina boyle bisey gelen var mi hic ?kalici olur mu? daha cogalir mi ?herhangi bi saglik probleminin belirtisi mi (varis) gibi?
Off kafamda deli sorular
Cok ayaktayim canim bazen bacaklarumin zonkladigini hissediyorumVaris geliyorum diyor. Çok ku ayakta duruyorsun?
Ya da son dönemde spor yapmaya falan başladın mı?
Cok ayaktayim canim bazen bacaklarumin zonkladigini hissediyorum
Bunu dediğin çok iyi oldu canım ya benim moralim bozulmuştu baya ben ramazandan sonraya atmıştım ama beklemiyim en iyisiMuhtemelen ondandır. Bi dra girün istersen, erken dönemde engellenebiliyor sanırım varis.
Bunu dediğin çok iyi oldu canım ya benim moralim bozulmuştu baya ben ramazandan sonraya atmıştım ama beklemiyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?