• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacağı kırıldı, Başbakan'ın konuşması bitmeden hastaneye gitmedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa programını takip ederken yağmur suyu kanalına basınca burkulan sol bacağı kırıldı. Adı İzmir’in Konak Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen İlknur Denizli, buna rağmen Başbakan’ın konuşması bitinceye kadar miting alanında bekledi. Daha sonra hastaneye götürülen Denizli’nin bacağı alçıya alındı.
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa Mitingi’ni izlerken kaza geçirdi. Miting alanına yürürken, yol kenarına yapılan yağmur suyu kanalına basınca ayağı ters dönen Denizli düştü. Acıyla kıvranan İlknur Denizli’nin sol bacağında lif koptuğu ve kırık olduğu anlaşıldı.
Acısına rağmen miting alanında ayağını ovarak Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının bitmesini bekleyen İlknur Denizli, ayağının üzerine basamadığı için miting alanından iki kişinin koluna girmesiyle ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Denizli’nin sol bacağı alçıya alındı.

Ak Parti’den Konak Belediye Başkan adayı olması beklenen İlknur Denizli, "Ağrım çok. Pazartesi günü üniversite hastanelerinden birinde ameliyat olacağım. Kırığın yanı sıra lif de koptu. Yürüyemiyorum. Beni en kısa zamanda ayağa kaldıracak bir tedavinin uygulanması gerekir" dedi. Milliyet

Ey koltuk aski! Sen nelere kadirsin. Izmir Konak Belediyesine aday adayi, he mi? Valla acidim desem yalan olur, o kendine acimamis ki.. Sakat kalma pahasina beklemis, ben niye aciyayim?:ssz:

Allah akıl fikir verirken bunlar ne yapıyordu acaba ?
Hem bir söz vardır; ''Çıkıktır o çıkık.Kırık olsa duramazsın'' !
Ne diyeyim tez zamanda...... :19:

Son düzenleme:
Bir İzmirli olarak oyum sana helal olsun:46::46::46::46: dememizi bekliyorsan yanılıyorsun :9::9:

Kırık ayakla o konuşmanın bitmesini bekleyecek birine oy verirsem akli melekelerimden şüphe ederim:35::35::35:

itaat dediğin böyle olur :27:
ölse bile konuşma bitmeden cenazeyi kaldırmazlar :6:

Yalnız cümleye bakın; "Beni en kısa zamanda ayağa kaldıracak bir tedavinin uygulanması gerekir"

O ne özgüven o :23:

Bir İzmirli olarak oyum sana helal olsun:46::46::46::46: dememizi bekliyorsan yanılıyorsun :9::9:

Kırık ayakla o konuşmanın bitmesini bekleyecek birine oy verirsem akli melekelerimden şüphe ederim:35::35::35:

ilk cümleyi okuyunca bi afalladım:1::1:

AK Parti'nin sürpriz adayı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun danışmanı iken AK Parti'den Milletvekili seçilen İlknur Denizli, Konak Belediye Başkan adayı oldu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, partinin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Yıldırım, Konak’ta ise büyük bir sürpriz yaparak AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’yi aday gösterdi.

GÜÇLÜ KAMPANYA ÇALIŞMASI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun danışmanı iken AK Parti'den Milletvekili seçilen İlknur Denizli, vekilliği süresince Kocaoğlu'na karşı çok sert muhalefeti ile dikkatleri üzerine çekmiş, hatta Büyükşehir'den aday gösterileceği bile konuşulmuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa programını takip ederken ayağı kırılan Denizli, Büyükşehir Adayı ilan edilen Bakan Binali Yıldırım’ı Yarımada çıkarması sırasında yalnız bırakmayarak koltuk değnekleri ve astronot botlarıyla sahalara geri dönmüştü.

Denizli, Balçova Kaya Termal Otel'de bugünkü aday açıklama toplantısına da yine koltuk değnekleri ve astronot botlarıyla geldi. Oldukça neşeli olduğu görülen Denizli, Konak'tan adaylığı açıklandıktan sonra da hayli neşeliydi. AK Parti'de vekil adaylar arasına giren Denizli, AK Parti olarak Konak’ı kazanmak için ellerinden gelen her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Denizli, “Güçlü bir kampanya çalışması yapacağız. Konak'ı ve Konak seçmenini zaten yakından tanıyorum. Benimle olan diyalogları en üst seviyede. Bu kez vekil olarak değil, başkan adayları olarak onların yanında olacağım. AK Parti olarak 30 Mart'a kadar emin adımlarla ilerleyerek, Konak ilçemizi kazanacağız” dedi. milliyet

Back