Merhaba bacağımın içi titriyor böyle bişey yaşayan oldu mu hiç Parkinson dan korkuyorum yaşım da çok genç streslenince de sağ el de titreme ve uyuşukluk oluyor zangir zungur bir titreme değil ama dikkatli bakinca görülüyor. Bacağım içerden de titriyor saniyelik sürüyor korkuyorum panik atak da var. Yaşayan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bacağımın içi titriyor Bacak titremesi
- Konu Sahibi sudecanay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Panik ataktan oluyordur bence.Merhaba bacağımın içi titriyor böyle bişey yaşayan oldu mu hiç Parkinson dan korkuyorum yaşım da çok genç streslenince de sağ el de titreme ve uyuşukluk oluyor zangir zungur bir titreme değil ama dikkatli bakinca görülüyor. Bacağım içerden de titriyor saniyelik sürüyor korkuyorum panik atak da var. Yaşayan var mı
- 14 Şubat 2022
- 293
- 241
- 33
Titreme dediğiniz seğirme mi acaba? Seğirme olunca magnezyum eksikliği olabilir diye biliyorum . Ya da gerçekten titreme ise ters bir hareket veya zorlamadan dolayı damar damar üstüne gelebiliyorMerhaba bacağımın içi titriyor böyle bişey yaşayan oldu mu hiç Parkinson dan korkuyorum yaşım da çok genç streslenince de sağ el de titreme ve uyuşukluk oluyor zangir zungur bir titreme değil ama dikkatli bakinca görülüyor. Bacağım içerden de titriyor saniyelik sürüyor korkuyorum panik atak da var. Yaşayan var mı
Canım iki ay önce gidip mr çektirdim mr sonucum temiz geldi bu bir iki gündür böyle annem felç geçirdi hamd olsun şimdi daha iyi onun haberinden sonra başladı yaklaşık 4-5 gündür önce sağ elim de şimdi bacaklarKuzum norolojiye gidin ama parkinsonda da titreme bu siramalayla baslamaz sanirim
Segirme de oluyor uyurken çok oluyor o, magnezyuma baktirmistim normal çıkmıştı ama demir falan boştu canımTitreme dediğiniz seğirme mi acaba? Seğirme olunca magnezyum eksikliği olabilir diye biliyorum . Ya da gerçekten titreme ise ters bir hareket veya zorlamadan dolayı damar damar üstüne gelebiliyor
Umarım kuzum, önemli bir şey olmasındaPanik ataktan oluyordur bence.
Canım geçen ay kan tahlili vermiştim normal gelmişti ama yine dahiliyeye randevum var orada da söyleyeceğimGidip tahlil yaptır bazı vitamin mineral eksiklikleri kaslarda böyle titremeler yapar. Kaslar zorlandiginda da böyle titrer. El titremesinden bağımsız bir durum bu.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Tamam, gerekirse magnesium, demir takviyesi için danis. Eğer yapıyorsan çok bacak bacak üzerine de atma bu ara. Bir de arada maden suyu iç.Canım geçen ay kan tahlili vermiştim normal gelmişti ama yine dahiliyeye randevum var orada da söyleyeceğim
- 13 Haziran 2015
- 5.880
- 19.318
- 248
Cok gecmis olsunCanım iki ay önce gidip mr çektirdim mr sonucum temiz geldi bu bir iki gündür böyle annem felç geçirdi hamd olsun şimdi daha iyi onun haberinden sonra başladı yaklaşık 4-5 gündür önce sağ elim de şimdi bacaklar
Psikolojik olarak yipratmayin kendinizi baska bir seydir ,siz travma yasadiginiz icin onu dusunuyorsunuzdur,sonuclarda temizmis bence rahatlama zamani
Maden suyu içerim tabi çok sağolasin canım tavsiyelerin için. Doktora da detaylı danisacagim hepsiniTamam, gerekirse magnesium, demir takviyesi için danis. Eğer yapıyorsan çok bacak bacak üzerine de atma bu ara. Bir de arada maden suyu iç.
Umarım canım hiç rahatlayamıyorum panik atak da epeyce zorluyor Allah yardım etsin cümlemize de bana da. Öyle tabi sonuç temiz gelmişti ama işte insan en kötüsünü düşünüyor hepCok gecmis olsun
Psikolojik olarak yipratmayin kendinizi baska bir seydir ,siz travma yasadiginiz icin onu dusunuyorsunuzdur,sonuclarda temizmis bence rahatlama zamani
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Rica ederim. Şimdiden şifa olsun...Maden suyu içerim tabi çok sağolasin canım tavsiyelerin için. Doktora da detaylı danisacagim hepsini
Amin amin aminRica ederim. Şimdiden şifa olsun...