Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yuzmesine yardımcı oluyor, çok rahat duruyor bebek onunla suyun içinde, benimki daha 2 aylık,aslında doğduktan itibaren kullanılıyor,ama memleketten getirtiğime kadar 2 ay geçtı))))babyswimmer bebeyin yüzebilmesine yardımcı mı oluyor yoksa neye yarıyor güzelmiş nerden aldın ve nekadar?
evet yuzmesine yardımcı oluyor, çok rahat duruyor bebek onunla suyun içinde, benimki daha 2 aylık,aslında doğduktan itibaren kullanılıyor,ama memleketten getirtiğime kadar 2 ay geçtı))))
fiyatı kargo dahil 50tl.
yok ben arkadaşımı gelmesini 2 ay bekledim))) bebeğim olmadan gelecekti,işinden izin alması zor oldu, o arada bebeğim oldu,ve 2 cı ayınıda doldurmuştu.memeleketten getirene kadar mı 2 ay gecdi yoksa memlekette getirene kadar mı 2 ay gecdi orasını anlamadım cnm :) tekrar yazarsan sevinirim..... yurtdısından gelme mi bu swimmer tr de var mi ??
yok ben arkadaşımı gelmesini 2 ay bekledim))) bebeğim olmadan gelecekti,işinden izin alması zor oldu, o arada bebeğim oldu,ve 2 cı ayınıda doldurmuştu.
turkiyede yok.
rusyadan geldi arkadaşım)))yurtdısının neresinden almış? hangi devlet ?
rusyadan geldi arkadaşım)))
rica ederim)))benim yurtdısı bağlantılarım varda ondan sordum belki gittiğimde oralardanda bulurum diye ama rusya yok hiç gitmedim ama bulurum yinede tesekürler:))
rica ederim)))
bulamazsanız yardımcı olurum,arkadaşım fazladan getirmıştı![]()
Baby swimmer isteyen olursa yardimci olirum.