• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El babyswimmer

nargiza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
432
13
318
40
kızlar aranızda bebeği olan ve babyswimmer kullanan varmı? $babyswimmer.jpg :emir_bebek:,bende alsammı acaba?

çok güzel va kullanışlıymış,yazın sıcağında bayağı serinletiyormuş,bebeklerde hep memnunmiş, turkiyede olmaya bilir, ben memleketimden getirttireceğim inşallah,ama yinede sordum belki vardir bir bilen veya kullanan diye.:49:

isteyen olursa yardımcı olurum)))))

babyswimmer bebeyin yüzebilmesine yardımcı mı oluyor yoksa neye yarıyor güzelmiş nerden aldın ve nekadar?
evet yuzmesine yardımcı oluyor, çok rahat duruyor bebek onunla suyun içinde, benimki daha 2 aylık,aslında doğduktan itibaren kullanılıyor,ama memleketten getirtiğime kadar 2 ay geçtı))))

fiyatı kargo dahil 50tl.

evet yuzmesine yardımcı oluyor, çok rahat duruyor bebek onunla suyun içinde, benimki daha 2 aylık,aslında doğduktan itibaren kullanılıyor,ama memleketten getirtiğime kadar 2 ay geçtı))))

fiyatı kargo dahil 50tl.

memeleketten getirene kadar mı 2 ay gecdi yoksa memlekette getirene kadar mı 2 ay gecdi orasını anlamadım cnm :) tekrar yazarsan sevinirim..... yurtdısından gelme mi bu swimmer tr de var mi ??

memeleketten getirene kadar mı 2 ay gecdi yoksa memlekette getirene kadar mı 2 ay gecdi orasını anlamadım cnm :) tekrar yazarsan sevinirim..... yurtdısından gelme mi bu swimmer tr de var mi ??
yok ben arkadaşımı gelmesini 2 ay bekledim))) bebeğim olmadan gelecekti,işinden izin alması zor oldu, o arada bebeğim oldu,ve 2 cı ayınıda doldurmuştu.
turkiyede yok.

benim yurtdısı bağlantılarım varda ondan sordum belki gittiğimde oralardanda bulurum diye ama rusya yok hiç gitmedim ama bulurum yinede tesekürler:))
rica ederim)))
bulamazsanız yardımcı olurum,arkadaşım fazladan getirmıştı:34::34:

Son düzenleme:
Baby swimmer isteyen olursa yardimci olirum.

Back