• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Babymax lotus baston puset satıyorum

fermans

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
23
2
6
37
Garantisi aralıkta dolacak. Bakımı yapılmış, yepyeni, az kullanılmış, sorunsuz. 100 lira kurtköy viaport karşısından elden teslim edilebilir.

Garantisi aralıkta dolacak. Bakımı yapılmış, yepyeni, az kullanılmış, sorunsuz. 100 lira kurtköy viaport karşısından elden teslim edilebilir.
Baby Max Lotus Baston Bebek Arabası

5 pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
İstenildiğinde çıkarılabilen tente
Lotus Baston Pusetin 5 noktalı emniyet kemeri bebeğinize maksimum güvenlik sağlar
Ön barı istenildiğinde açılabilir ve bebeğinizi rahatlıkla arabasına bindirebilirsiniz
360º dönebilen ön tekerlekler sürüş kolaylığı sağlar
Arka tekerleklerde kilit/fren sistemi bulunur
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Orjinal yağmurluğu bebeğinizi korur.
Geniş sepet
Katlandığında rahat taşımak için tutma sapı bulunur
15 kg toplam taşıma kapasitesi
Baby Max Lotus Bebek Arabası 6,8 kg'dır.

Merhaba canım bende hafif kullanışlı bisey arıyorum bebek arabam var çift yönlü ve çok ağır hiç kullanışlı degil bu urun şemsiye gibi katlananlardan mi ve hangi renk foto ararsan sevinirim bide kargo ücreti ne kadardır

Merhaba canım bende hafif kullanışlı bisey arıyorum bebek arabam var çift yönlü ve çok ağır hiç kullanışlı degil bu urun şemsiye gibi katlananlardan mi ve hangi renk foto ararsan sevinirim bide kargo ücreti ne kadardır
Ürünü elden teslim almanızı öneririm hanımlar, kargo bir hayli tutar. Viaportun tam karşısındayım. Şemsiye gibi kapanıyor, baston pusetlerden.

image.jpg

Himm güzelmiş ama benim ürünü elden alma imkanım yok malesef istanbul da değilim. Alacak arkadaşa hayrlisi olsun .iyi satislar

.pazarlık payı varmı acaba....ben almak istiyorum satılmadıysa..haftaya cumartesi alabilirim ..via portun yakınlarından..

Son fiyatı 100 liradır. Aldığımın yarısına satıyorum. Faturası mevcut. Satış esnasında teslim edeceğim.

Back