Saç Şekillendiriciler Babyliss buharlı saç düzleştirici

duccio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
181
2
116
İstanbul
kızlar babyliss buharlı saç düzleştirici kullanıp memnun olan varmı acaba?

Canım ben yıllardır, bir düşüneyim sanırım en az beş yıldır babyliss wet&dry düzleştirici kullanıyorum. Düzleştirici olarak diğer markalardan farkını görmedim, 180 dereceye kadar normal ısınıyor, turbo seçeneği de var o zaman 200'e çıkıyor. Islak-kuru olduğu için onu tercih ettim. Fön makinesi kullanmayı sevmiyorum fazla elektrikleniyor. Havluyla fazla suyunu aldıktan sonra direkt düzleştiriciyle kurutuyorum 20 dakikamı alıyor düzleşmesi. Kuru saçta 10 dakikada bitiriyorum. Ben alırken diğerlerine göre epey pahalıydı sanırım 150 küsur bir para vermiştim şimdi daha ucuz olabilir. Sağlamlık ve kalite bakımından Babyliss'i tavsiye ederim. Başka markaları da denedim bir fark göremedim sonuçta basit bir mekanizma. Bendeki model nispeten eski olduğundan şimdikilerden emin değilim, plakaları çok büyük değil 2.5-3 cm genişliğinde ama böylesi daha pratik oluyor diğer türlü ütülenmiş gibi görünebiliyor. Yani sonuç olarak Babyliss'i tavsiye ederim. :)

teşekürler cnm :) bide şey sorcam buharını açıpta mı ıslak saça uyguluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…