Saç Şekillendiriciler Babyliss 2020 CE sa ekillendirme seti

E

EU2

Ziyaretçi
Ay kızlar benmi cok ucuğum anlamadım:S ama cok utanıorum sanırsam:KK43:
19mm 25 mm derken neyi kasteetiğinizi anlyamıorum:S
yeri geldiğinde bukle yeri geldiğine dalga yapmakk istiorum hangisini almam lasım.
bnm sacım cok gür.Braun düzlestiric aldım hiç memnun kalmadm.Babylisin saç sekillendrme setini almak istiyorum şimdide :KK43:
dediğim gibi hem bukle hem su dalgası yapmak istiyorum ne dersnz hangisini alabilirm:KK43:
Lütfen cok kararısz kaldı.
Sinbo deil yanlız öle görünüor ama :) babylissi değişmem :)

içeriği:
16 mm ve 19 mm ondüle maşası, kare ve spiral saç maşası, seramik saç tostu plakaları, seramik düzleştirici plakalar, geçmeli fırça, çanta

fiyatıda uygun

Eklentiler

• $1000089041.jpg
    $1000089041.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 143
Bende var bundan çok güzel yapıyo alsan pişman olmazsın yerimseniben

yalnız o maşanın ucundaki plastik şey ne işe yarıyo bilmiyom hiç kullanmadım bilen varsa söylesinde öğreneyim bende =)

ya bende bundan almak istiyodum ama geç ısınıyormuş doğrumu ? ve de çok ısınmıyormuş

konu yarım kalmış bnde almak istiyorum hiç kullanan yok mu :-)

benim vardı bu setten ama hiç beğenmedim tam ısınmıyor hatta saçı şekillendirecek kadar ısınmıyor bile.. değiştirip aynı markanın wet n dry saç düzleştiricisini almıştım..ondan memnunum...:icecream:

Aynen katılıyorum,bende aldım hiç ama hiç memnun kalmadım.Tam ısınmıyor ve şekil vermiyor.

Ben de pek memnum değilim.İlk kullandığımda hiç şekil vermedi.Daha sonradan keşfettim sırrını.Ben maşa başlığını kullanıyorum.Açtıktan sonra 15-20 dk kadar bekleyince ısınıyor.Fakat en yüksek ısı seviyesi de saçları şekillendirmeye yetmiyor.Saçlarımı sardıktan sonra epey sarılı tutuyorum.Ancak o zaman şekil veriyor, işe yarıyor. Fakat epey bir zamanımı alıyor.Aldığıma çok pişman olmuştum.Götürüp değiştirmeyi denediğimde de kişisel bakım ürünlerinin değiştirilemediğini söylediler, elimde kaldı.Tavsiye etmeyeceğim bir ürün..

Ben de pek memnum değilim.İlk kullandığımda hiç şekil vermedi.Daha sonradan keşfettim sırrını.Ben maşa başlığını kullanıyorum.Açtıktan sonra 15-20 dk kadar bekleyince ısınıyor.Fakat en yüksek ısı seviyesi de saçları şekillendirmeye yetmiyor.Saçlarımı sardıktan sonra epey sarılı tutuyorum.Ancak o zaman şekil veriyor, işe yarıyor. Fakat epey bir zamanımı alıyor.Aldığıma çok pişman olmuştum.Götürüp değiştirmeyi denediğimde de kişisel bakım ürünlerinin değiştirilemediğini söylediler, elimde kaldı.Tavsiye etmeyeceğim bir ürün..

aynen benim de elimde kaldı ,boynerden almıştım..geri almadılar..hiç memnun değilim..çöpe gitti valla.

X