Baby

Bebeğinizin cinsiyeti??

• Erkek

OY: 2 66,7%
  • Kız

OY: 1 33,3%
  • İkiz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Aaa çok enteresan, tam tersi diye düşünürdüm, ki zaten genel kanıda öyle ya,kocaman bebek-küçük delik, işte bütün mesele bu hayırlısı ya artık kac kilo geldiyse bebisimiz saglikli olsun gerisi önemli değil. neden bilmiyorum ama içimde hiç doğum korkusu yok, ilk gebeligim oysaki ama hani olurda sezeryana mecbur kalirim korkusu var ama o bebek o delikten nasil çıkacak korkusu yok , saglikla gelsinde çekerim ben diom tabi bu hiç doğum yaşamadığımdanda olabilir

Haklısn cnm. banada tuhaf geliyor kilolu bebeğin daha kolay çıkması, ama şöyle diyorlar zayıf bebek kemikleri batıyormş ne biliym böyle hemn çıkamıyormş. Kilolu bebek ise balık gibi kafasını çıkmasıyla vücududa löp diye çıkıyormş. Artk allah bilir ay inşllh sağlıklı olurlar ben kilolu doğsnda çok istiyorm ama ya:) sende korkmamkla iyi yapıyorsn cnm. Normal doğm ne olsada bir günde bitiyor. Ama sezeryann acısı hiç bitmiyor. Kızımı normal doğrdm çok zor şartlarda. Ve bundada dua ediyorm inşllh sezeryana gerek kalmadn sağsalm doğar bebğm diye

Ya içten içe bende kilolu olsun çok istiyorum hatta okudum bkkac yerde kısır hurma tahin kilo aldırıyormuş bebeğe die, her firsatta yiyorum bunları e bide löp die geliosa kilolu bebek, daha ne , hem bide yeni doğan minik oldumu tutmak zor oluyo ya, yeğenlerden biliyorum korkuyodum tutmaya, biraz kilo candır
Senin ikinci geliyor ha, ne güzel saglikla gelsin, bu seferki erkek mi?
İnşallah sezeryansiz sag salim doğurursun canim az kalmış bide senin , walla deli heyecanliyim ben gün sayıyorum ben daha 22.haftada

Evet cnm kattiyen katılıyorm:) ay birde doğduktn sonra zor kilo alıyorlar. Kilolu doğan bebişte iştahlı oluyor, iştahlı oluncada daha çok süt emip daha sağlıklı oluyor allahn izniyle ha bide bende senin gibi günde on kere bakıyorm kaç gün kaldı diye:)) benden önce doğuracak gebeleri kıskanıyodm ay niye benmki geçmiyo diye:)) gerçi hayla öyle diyorm sabırsızm biraz:) ne halle 32 hafta oldk allah bilir yani:) cinsiyetide inşllh erkek olack ablası rabbim gönlümüzd göre verdi hamdolsn. Tabi en başta sağlık ve hayırlı olması

Ayy maşallah canjm süper sıralama bence 1.kiz 2.erkek ha 3.olacaksa oda kız sen benim idealimin 2sini tutturmuşsun tabi dediğin gibi öncelikle saglikla gelsinlerde
Ayy walla 30lu haftalara gelsem rahatlicam sanki az kaldi diecem gibi gelio ama daha ilk öğrendiğimde 20li haftalarada böyle baktığımı hatırlıyorum ve şimdi senin halada heyecanli olduğunu görünce yikiliyorum anlaşılan 18 hafta daha bu heyecana devam , walla heyecan manyağı oldum bu arada varmi tombis bebek için bildiğin formül. Bulgur tahin falan gercekmi acep biliomusun. Deneyimlisin sonuçta

Ay valla aynn canm heyecan hiç bitmez gün saya saya öldm:)) gerçi doğuyo yine bitmiyor yok bir aylık oldu yok iki aylık oldu:) ama güzel heyecan bunlar ya ablam dördüncüyü getirrkn bile bnden heyecanlıydı ne zamn doğack diye ha bebişn kilo alması içinde ablalrm hep sütlaç, burgur pilavı,muz, mercmk çorbası vee özellikle bal şerbeti acayip kilo yapıyor diyolar. Bende katılıyorm benm favorilermde bal şerbeti, süt, pekmez, muz, yoğurt ve burgul pilavı. İki hafta sonra bunlara biraz daha yoğunlaşcm inşllh. Ha birde bu ara aşırı incir ve fıstık tüketiyorm ve bu ay bebişim bir kg dan fazla almş sanırm onlarda aşırı kilo yapıyor. Herşeyi ye yani bişy kalmadı zatn pek

Ya doğsunda sonra sayması kolay, şimdi göz görmüyor, ayri bi merak war, bi kucağıma alsam diyorum hep şimdi hep yanımda ama işte göz görmeyip kucağa almayınca olmuyo , o günlerde gelir diyip sabredelim naapalim sağlıkla...
Bu arada ablana da maşallah walla
4 değil 10 da olsa merak eder ya insan, sonuçta ailene yeni bir birey gelio, canin olacak deli gibi seveneğin biri, insan kaşı gözü nasıl olacaktan tut gülüşüne kadar merak edio
Bak bal şerbetini hiç duymamıştim, bugün itibariyle bal şerbetine başlıyorum zaten her türlü faydalı birşey o, eskiden sirf sağlıklı diye yapardim, hamile kalimca bıraktım, bendekide ne mantiksa artık Ya ama bebekteki esas kilo artışı son haftalarda oluyo heralde demi, genelde son 1 ay yuklenio anneler bu tarz yiyeceklere, simdiden çok yüklememe gerek yok galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…