• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baby

Bebeğinizin cinsiyeti??

• Erkek

OY: 2 66,7%
  • Kız

OY: 1 33,3%
  • İkiz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Mel0sh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
24
43
3
31
Eylülde doğum yapıcam bebeğimin kilosu 2 kilo 722gr. 2 hafta büyükmüş. Normal doğum istiyorum. Kafama takıyorum çokmu iri bebek :KK64::KK46:

Yoo bence çok normal bir kilo canım yengemde aynı kiloda doğurdu bebisini. Zaten seni kontrol altında tutacaklar doktorlar bilir normal doğum olur mu olmaz mı diye. Diğer Yengem daha zayıf bebis olmasına rağmen sezaryen oldu . Çok germe kendini son zamanlarınmis Allah yardımcın olsun bir nefeste inşallah :anne:

Eylülde doğum yapıcam bebeğimin kilosu 2 kilo 722gr. 2 hafta büyükmüş. Normal doğum istiyorum. Kafama takıyorum çokmu iri bebek :KK64::KK46:
Arkadaşım 4.5 kilo ile normal doğum yapti, bence sevin, iri bebek daha dayanıklı bebek daha az hastalikli bebek derler büyükler artık ne kdr doğru bilemem :halay:
Ama ilk zamanlarda daha az emzirme demek oldugunu biliyorum,mesela 3-3.5 kilo doğan ortalama 3 saatte 1 acikiyosa 4 ve üstü 4 saatte 1 gibi oluyo ki buda senin daha rahat etmwn dwmek oluyo ;)

Yoo bence çok normal bir kilo canım yengemde aynı kiloda doğurdu bebisini. Zaten seni kontrol altında tutacaklar doktorlar bilir normal doğum olur mu olmaz mı diye. Diğer Yengem daha zayıf bebis olmasına rağmen sezaryen oldu . Çok germe kendini son zamanlarınmis Allah yardımcın olsun bir nefeste inşallah :anne:
Amin inşallah canm

Arkadaşım 4.5 kilo ile normal doğum yapti, bence sevin, iri bebek daha dayanıklı bebek daha az hastalikli bebek derler büyükler artık ne kdr doğru bilemem :halay:
Ama ilk zamanlarda daha az emzirme demek oldugunu biliyorum,mesela 3-3.5 kilo doğan ortalama 3 saatte 1 acikiyosa 4 ve üstü 4 saatte 1 gibi oluyo ki buda senin daha rahat etmwn dwmek oluyo :KK66:
=)) hamilelk dönemimdede kilo almadım h kilo verdim verdiğim kiloları bebek almış bende zatıf doğcak diye üzülüyodum yeni öğrendim o yüzden bi yandan seviniyom

=)) hamilelk dönemimdede kilo almadım h kilo verdim verdiğim kiloları bebek almış bende zatıf doğcak diye üzülüyodum yeni öğrendim o yüzden bi yandan seviniyom
Bende henüz 2-3 kilo arasi aldim, umarım benimde seninki gibi olur ;) sağlıkla gelsin bebislerimz yaa :dua::anneadayı::nazar:

Valla cnm bnm iki ablmda 5.500 kg doğurdu oğullarını normal bi şekilde kızlarıda 4.500 dan eksk değildi. Yengmde 5.500 doğurdu oğlunu. Ve bomba çok yakın aile dostumuz oğlunu tam 6.500 dan fazlaydı normal doğurdu tabii o biraz istisna:) yani sen allahn izniyle hayli hayli doğurursnü

Valla cnm bnm iki ablmda 5.500 kg doğurdu oğullarını normal bi şekilde kızlarıda 4.500 dan eksk değildi. Yengmde 5.500 doğurdu oğlunu. Ve bomba çok yakın aile dostumuz oğlunu tam 6.500 dan fazlaydı normal doğurdu tabii o biraz istisna:) yani sen allahn izniyle hayli hayli doğurursnü
6.500 :KK57::KK57: oyy maşallah ama ben daha 5.500 a şaşırırken 6.5 şok etkisi yaptı :KK48:
Hastane çıkışı die 6-9 aylık kiyafeti giydirmişinizdir artık :KK48:

3,5 kılo dogurusun sen canım ama sezaryen ıstıorsan karar vermelısın 10 gun once alınıyor.dr alttan bakıp sana uygun olup olmadıgını soyleyecektr ıns hayırlısı olur.nacızane fıkrımı sorarsan sezaryen ol derım benımde 3 600 dogdu kızım sezaryenle aldı dr.bebek buyudukce alttanda dıkısın olucak

3,5 kılo dogurusun sen canım ama sezaryen ıstıorsan karar vermelısın 10 gun once alınıyor.dr alttan bakıp sana uygun olup olmadıgını soyleyecektr ıns hayırlısı olur.nacızane fıkrımı sorarsan sezaryen ol derım benımde 3 600 dogdu kızım sezaryenle aldı dr.bebek buyudukce alttanda dıkısın olucak
Kararsızım ya normal yapmayı düşünüyodum ama ikisindende korkuyorum :KK45::olamaz:

6.500 :KK57::KK57: oyy maşallah ama ben daha 5.500 a şaşırırken 6.5 şok etkisi yaptı :KK48:
Hastane çıkışı die 6-9 aylık kiyafeti giydirmişinizdir artık :KK48:
Valla bende hayla unutamıyorm;) altıbuçukdan fazlaydı ya yediye yakın:)) nasıl doğmuştr kimbilir:). Ama kilolu bebk doğurn anneler hep kilolu olanın daha kolay doğduğnu söylüyorlar balık gibi löp diye çıkıveriyormş:)

Valla bende hayla unutamıyorm:KK66: altıbuçukdan fazlaydı ya yediye yakın:)) nasıl doğmuştr kimbilir:). Ama kilolu bebk doğurn anneler hep kilolu olanın daha kolay doğduğnu söylüyorlar balık gibi löp diye çıkıveriyormş:)
Haha oww maşallahı varmş bebeğin çıkıcak bi şekilde artk :rolleyes:

Back