Kiraz çekirdeği yastığıymış,reflü vb şeyleri boşver iki yüz küsür lira? Ya da öze yapımmış ne gerek var pozisyonlar bellidir zaten bebişin nasıl yatışta yönlendireceğin konuda. Babyneste gelince geçen gün konu açtım bununla alakalı.Şu süreçte yanımda kimse olmayacağı için dışarıdan en uygun ve kullanışlı civil de vardı dese desen sipariş verdik. Çevremden ve açtığım konuda da olumlu yorumlar aldım baby nest yani anne baba yanı yatakta diyebiliriz. İlk hamileliğimde bu kadar yaygın değildi ve bende aman ne gerek var demiştim pişman olmadım eksiklikte duymadım reflü yatağı da kullanmadım çok şükür kızım 5 yaşında . Bu hamileliğim de siparş ettim pazartesi elime ulaşır inşallah diyorm malum kargolar yoğun olunca yaşayıp görücem ama eksikliğinde birşey kaybetmedim. Olunca da düşüncem şu kış bebeği diyorum en azından koltuğun üzerine ya da minderin üzerine yer bile olsa rahatça yatırabilirim,seyahatte belki bebek arabasında bile kullanabilirim yönünde düşüncelerim.
İlk hamileliğin,çok hayırlı olsun. Lakin çok absürt şeylere kaçmamanı tavsiye ederim. Ayrıca mercimek doğduktan sonra ne eşyası varsa saklamanı öneririm. Biz kızımın eşyalarında tut araç gerecini yani aklına ne gelirse saklayarak şu devirde büyük masraftan kurtulduk. O yüzden de babynest almalısın istersen tbi ki almazsan da birşey kaybetmezsin.