• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Baby nest mi? Bebek reflü yatağı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Baby nest mi? Bebek reflü yatağı mı?

• Ankete Katılan
    14

Lavinya8955

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
168
219
23
35
Baby nest mi? Bebek reflü yatağı mı?
İlk hamileliğim ve tecrübesizim. Tecrübeli anneler ve bilgisi olanlar hangisini önerirsiniz?

Kiraz çekirdeği yastığıymış,reflü vb şeyleri boşver iki yüz küsür lira? Ya da öze yapımmış ne gerek var pozisyonlar bellidir zaten bebişin nasıl yatışta yönlendireceğin konuda. Babyneste gelince geçen gün konu açtım bununla alakalı.Şu süreçte yanımda kimse olmayacağı için dışarıdan en uygun ve kullanışlı civil de vardı dese desen sipariş verdik. Çevremden ve açtığım konuda da olumlu yorumlar aldım baby nest yani anne baba yanı yatakta diyebiliriz. İlk hamileliğimde bu kadar yaygın değildi ve bende aman ne gerek var demiştim pişman olmadım eksiklikte duymadım reflü yatağı da kullanmadım çok şükür kızım 5 yaşında . Bu hamileliğim de siparş ettim pazartesi elime ulaşır inşallah diyorm malum kargolar yoğun olunca yaşayıp görücem ama eksikliğinde birşey kaybetmedim. Olunca da düşüncem şu kış bebeği diyorum en azından koltuğun üzerine ya da minderin üzerine yer bile olsa rahatça yatırabilirim,seyahatte belki bebek arabasında bile kullanabilirim yönünde düşüncelerim.
İlk hamileliğin,çok hayırlı olsun. Lakin çok absürt şeylere kaçmamanı tavsiye ederim. Ayrıca mercimek doğduktan sonra ne eşyası varsa saklamanı öneririm. Biz kızımın eşyalarında tut araç gerecini yani aklına ne gelirse saklayarak şu devirde büyük masraftan kurtulduk. O yüzden de babynest almalısın istersen tbi ki almazsan da birşey kaybetmezsin. ☺️

• Beğen
Reactions: Z P
Ben ikisini de kulandim gece reflü yatağında yattı. Çok memnun kaldım hem içim de rahat etti güvenli diye. Babynesti de bir yere kalmaya gittiğim de götürdüm ya da gündüz yanımda onunla yatırdım
İkisini de uzun süre kullandım

Kızlar reflü yatağı kesin alınmalı mı?
Bazıları siz eğim verirsiniz gerekirse gerek yok diyorlar.
İlk hamileliğim kararsız kaldım bende tavsiyelere açığım💐

Annelerimizin zamanında reflü yatağı mı varmış 😀😀
Şaka bi yana ben aldım bana gerekli gelmedi 😌

Kesin alınmalı mı hayır keyfi..
Babynest alınabilir tabi oda keyfi ama cidden kullanımı rahat. Yani ilk kızımda bu kadar yaygın ve kolay bulunabilirliği yoktu ana kucağı ile haşırneşirdik zorlandım mı hayır;şu an kızıma kullanıyorum ister ana kucağı ister babynest keyfe göre takılıyoruz. Şart mı değildi ama rahat mı rahat. Yolculukta da işime gelir ya da bir yere gittiğinde koy yanına gitsin mantığı ile de aldım ama şu an ki durum ve artan yasaklarla sadece salonda kullanıyorum :D şimdi her mağazada var nereden baksanız ve artık fiyatları da uygun.

İkisini de aldim. Reflu yatagini Bim den aldim. Ucuzdu cok da kullanilmiyor diye en ucuzunu tercih ettim. Babynesti bir siteye yaptirdim. Büyük oglum henuz 3-5 gunlukken gece sutten boguluyordu ondan korkuma aldim. Babynesti de oglumdan kalan besigin yatagi yoktu hem yatak hem gun icinde kullanim icin aldim. Reflu yatagi cok kullanilmiyor. İlle olsun derseniz bim de ucuza geliyor takip edebilirsiniz

Kiraz çekirdeği yastığıymış,reflü vb şeyleri boşver iki yüz küsür lira? Ya da öze yapımmış ne gerek var pozisyonlar bellidir zaten bebişin nasıl yatışta yönlendireceğin konuda. Babyneste gelince geçen gün konu açtım bununla alakalı.Şu süreçte yanımda kimse olmayacağı için dışarıdan en uygun ve kullanışlı civil de vardı dese desen sipariş verdik. Çevremden ve açtığım konuda da olumlu yorumlar aldım baby nest yani anne baba yanı yatakta diyebiliriz. İlk hamileliğimde bu kadar yaygın değildi ve bende aman ne gerek var demiştim pişman olmadım eksiklikte duymadım reflü yatağı da kullanmadım çok şükür kızım 5 yaşında . Bu hamileliğim de siparş ettim pazartesi elime ulaşır inşallah diyorm malum kargolar yoğun olunca yaşayıp görücem ama eksikliğinde birşey kaybetmedim. Olunca da düşüncem şu kış bebeği diyorum en azından koltuğun üzerine ya da minderin üzerine yer bile olsa rahatça yatırabilirim,seyahatte belki bebek arabasında bile kullanabilirim yönünde düşüncelerim.
İlk hamileliğin,çok hayırlı olsun. Lakin çok absürt şeylere kaçmamanı tavsiye ederim. Ayrıca mercimek doğduktan sonra ne eşyası varsa saklamanı öneririm. Biz kızımın eşyalarında tut araç gerecini yani aklına ne gelirse saklayarak şu devirde büyük masraftan kurtulduk. O yüzden de babynest almalısın istersen tbi ki almazsan da birşey kaybetmezsin. ☺️
Kesinlikle size katılıyorum bebek kıyafetleri saklama konusunda. Oğlum Kuşan bı bebek değildi. Bir heyecanla almadigim şey kalmadı. Yegenimde doğmuştu oğlumla aralarında 40 gün var. Onun küçüklerinide giyindi. Hatta annem büyük yegenimin kıyafetlerini saklamış ardiyede. 9 yıl olcak nerdeyse. Annem onları cikardi kalıp sabunla kaynatti. Oğlum onları da giyindi. Şimdi de insaAllah ikinci bebeğim giyincek. Sıfır masraf edicem bu konuda çok şanslıyım

İkisini de almıştım ama kızım ikisinde de çok az vakit geçirdi Bizim yatakta uyudu hep Babynest çok tatlı oluyor ama ona dar geliyordu sanırım 🙂 reflü yatağını doktor onermisti ondan da aşağı kayıyordu sürekli Dediğim gibi çok çok az kullandı

Ben almadım anne yanı beşiğinn yatağının altına battaniyeyle eğim verdim aynısı oldu.

Back
X