ikiz bebeklerimin mama sandalyelerini satıyorum. 2-3 ay kullanabildim. çocuklar ilk oturmaya başladıklarında denge sağlayamadıkları için oturmalarına yardımcı oluyordu. önündeki tepsisinde oyun oynuyorlardı. ikiz olunca yemek yedirmek daha zorlaşıyor hele de benim gibi tek bakıyorsanız. benim çok işime yaradı mama sandalyeleri. ama artık canavarlarım 1.5 yaşında ve oturmak istemiyorlar. temiz kullandım. zaten her tarafı su gecirmeyen ve leke tutmayan bir yapıya sahip olduğu için çok rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün.
sadece bir sandalyenin üzerindeki sarı yeşil oyuncağı kayboldu. tek olarak ta almak isteyen olursa verebilirim. ben istanbuldayım. şu anki satış fiyatı 99 tl baby max sitesinden de ürünü inceleyebilirsiniz. ben tanesini 60 tl den vereceğim.
sadece bir sandalyenin üzerindeki sarı yeşil oyuncağı kayboldu. tek olarak ta almak isteyen olursa verebilirim. ben istanbuldayım. şu anki satış fiyatı 99 tl baby max sitesinden de ürünü inceleyebilirsiniz. ben tanesini 60 tl den vereceğim.