• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları baby max mama sandalyesi çok şık ama ya kullanışı nasıl?

satinezgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
188
0
46
Denizli
ikea da var mama sandalyesi 35 tl ye bu kadar şıka bu kadar pahalı seye ne gerek varr kiiii

ikea da var mama sandalyesi 35 tl ye bu kadar şıka bu kadar pahalı seye ne gerek varr kiiii

bence gerek var çünkü ben de bu şekilde düşünüp ikeadan almıştım ama şimdi pişmanlıktan yeni mama sandalyesi arıyorum. çünkü bir kere ikeanın mama sandalyesi çok dar, çocuk 7 aylık sığmıyor, sonra katlanamadığı için sürekli ayak altında ve takılıp duruyoruz, ayrıca bebekler çok hareketli hele 6-12 ay sürekli kafasını arkaya atıyor oyun yapıyor ikeanın malzemei sert plastik çocuk kafayı vurmasın diye habire küçük yastık koyduk arkasına, bence aman e vinized bile yanaştırmayın ayrıca 35 tl sadece oturma yeri ve 4 bacağı, tepsisi ve küçük minderi ile birlikte yine 80-90 tl ye geliyor

arkadaşlar bebişime mama sandalyesi bakıyorum. kraft idol ve hero seçeneklerimdi. fakat armağan oyuncakta baby max diye bir marka gördüm. çok şık görünüyordu safari mama sandalyesi. 166tl idi. kullanan var mı acaba aranızda? idol e göre nasıldır ki?

Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri

bız almıstık gayet kulllanıslı ve guzel ama kızım oturmadıgından sattım tavsıye ederım dıgerlerıne gore daha uygun fıyatı ve guvenlı:14:

Back