• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Baby Max Loco Pembe Mama Sandelyemiz satılıktır ALDIK FAKAT KIZIM HİC KULLANMADI

emosyakup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
1.118
13
158
Ankara
Mama sandalyemizi cok severek aldık fakat benim huylu kızım mama sandalyesinde oturmak istemiyor denemeler yaptık fakat istemiyor toplasan 2-3 kere oturmustur ama oturmadıda kullanmadıda üzülerek satısa cıkarıyorum :(((

kargosu cok tutacagı ıcın ANKARADAN ELDEN TESLİM ALMAK İSTEYENLER ULASABİLİRLER

180 TL SUAN MAMA SANDELENİN FİYATI SIFIR KULLANILMADI BEN 120 TL VERECGM CİDDİ ALICILAR İLETİSİME GECEBİLİR GERCEKTEN HARİKA BİR ÜRÜN KACIRMAYIN....

3 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
Asansör sistemi ile aşağı yukarı hareket edebilme
5 noktalı emniyet kemeri
Çift kullanımlı ayarlanabilir ön tepsi
Çıkarılabilir ve silinebilir kılıf
Tekerlek ile rahat kullanım

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $2.jpg
    $2.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 142
Canim 145 -150 tl arasi sıfırları satılıyor bence biraz daha düşür satılmasını istiyorsan ;)

Canim 145 -150 tl arasi sıfırları satılıyor bence biraz daha düşür satılmasını istiyorsan ;)

canım her yerde degisiyo fiyatı 190 satan bile var ama gercekten cok harika bir urun satıp satmama arasında kararsızım bu arada benimkide sıfır canım aldık kullanmadı kızım ama ciddi alıcıysan 110 tl veririm

____________kullanılmadı mama sandalyesi 110 tl kaçmaz çok kullanışlı bir ürün_______________ankaradan elden teslim edilir ciddi alıcılar özelden ulaşabilirler

____________100 tl veriyorum ihtiyacı olan kacırmasın ürün sıfırdır alındı fakat kullanılmadı______________

mama sandalyesine ihtiyacı olan yokmu ;) 100 tl veriyorum bendekıde sıfır kullanılmadı 1-2 defa oturmuslugu vardır oda zorla :1:

ürün kullanılmadı sıfır 100 tl veriyorum ankara elden teslim edilir ciddi alıcılar özelden uşabilirler gercekten çok kullanışlı bir ürün

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 126
ürün duruyor arkadaşlar isteyenlere ürünün detaylı fotolarını atablrm mail adresinden iletiseme geceblrler ciddi dusununler ankara elden teslim edecgm ortak bi yer bulurz teslim asamasında

ürün duruyor arkadaslar ciddi dusunenler özelden msj atablr ayrıntılı fotolrını atarım gorceksnz ürün tertemiz kullanılmadı suruyo sıfır ankaradan elden teslim edilir ortak bi yerde bulusup yada isterseniz etlikten elden teslim alısrsnz

Back