• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları baby max bebek arabası

green olive

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
891
7
318
40
Bu marka arabayı kullanan biri varmı?? varsa tecrübelerini bizimle paylaşabilirmi??
yada tecrübeli anneler arabayı inceleyip yorum yapabilirler mi??
a.s. a.s.

Bu arada beni cezbeden yanı çift yönlü oluşu ve tamamen yatabilmesi. Görünüşüde hoş...
Tabi sizin yorumlarınız benim için çok önemli
Bu arada fiyatı 140 tl. Bebek büyüdüğündede baston araba alacağım.

oyunatabm282m.jpg

ıtme sapı pozisyonu değiştirilerek 2 yönlü kullanılabilme özelliği
3 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
360º dönebilen ön tekerlekler
Ön ve arka tekerleklerde kilit/fren sistemi
5 noktalı emniyet kemeri
Tente içerisinden çıkan pencereli maksi rüzgarlık/güneşlik
Ayak örtüsü/rüzgarlık

bu araba ıyı canımama şu çift kullanım pek bır işe yaramıyor bır de daha ılerı de baston alacağını yazmışsın nedeen şimdiden tam yatar bır baston bakmıyorsun canım o zaman hemen hemen o paraya tam yatar bır bastonda bulabılırsın bızım arabamız tam yatar baston çokta memnunum

bu araba ıyı canımama şu çift kullanım pek bır işe yaramıyor bır de daha ılerı de baston alacağını yazmışsın nedeen şimdiden tam yatar bır baston bakmıyorsun canım o zaman hemen hemen o paraya tam yatar bır bastonda bulabılırsın bızım arabamız tam yatar baston çokta memnunum

Bastonlarda bebek biraz büyüyüp hareketlendiğinde arabada nasıl olturacağını merak ediyorum. Ön barı yok vs. Dışarıda gördüklerimi inceledim bebekler rahat oturamıyor içinde gibi geldi bana. Büyüdüğünde rahat olacak bir araba ama bebekken zorlanır die düşünüyorum. Birde onlar tek taraflı oluyor. Ben özellikle çift taraflı olsun istedim. Yürürken bebeğimin yüzünü görmek hoşuma gidecek gibi :))
Siz hangi arabayı kullanıyorsunuz??

ben bu arabanın aynısını( hemde rengide aynı) kullanıyorum çok rahat bebeğim içinde kollarını aça aça uyuyor içi geniş 3 pozisyonu var önüde tam kapanıyor biz 170 tl ye almıştık içinin parçaları yıkanabiliyor bu arada.sürüşüde rahat biz bi deneme sürüşü yapıp öyle almıştık mumnunuz

ben bu arabanın aynısını( hemde rengide aynı) kullanıyorum çok rahat bebeğim içinde kollarını aça aça uyuyor içi geniş 3 pozisyonu var önüde tam kapanıyor biz 170 tl ye almıştık içinin parçaları yıkanabiliyor bu arada.sürüşüde rahat biz bi deneme sürüşü yapıp öyle almıştık mumnunuz

tatlım buda güzele benzio fakat pek rahat bişeye benzemio :umursamaz:
ben PİERRE CARDİN in arabasını almıştım
zaten yılın arabası seçilmşimiş zemuszemus

ben çook memnunum hem pratik, hem hafif,hem çift taraflı, hem katlanılabilio, hem önbarı ver (açılanilinir)hem emniyeti,hem yanları bebekler rahat etsin diey yastıklı gbi vs vs vs say say bitmezzz
hemde bebeğim çok rahat ediyor
kullanımı felanda süper
herşeyi düşünülmüş gbi opuyorumnanaktan
kesinlikle tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Pierre cardin i bende düşündüm. onu düşünme nedenim ise çift taraflı oluşuydu. baby max ta aynı özellikte ama aralarında 100 tl fark var. gidip incelemek lazım mağazalrda yeniden.

Bu arada dün birşey duydum. çift taraflı arabalar çabuk bozuluyormuş bir o tarafa bir bu tarafa döndürüldüğü için. Doğrumu kızlar siz yaşadınız mı?? Arabanız eskisi kadar sağlam değilmi ?? -tatlicadiarzu-

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Pierre cardin i bende düşündüm. onu düşünme nedenim ise çift taraflı oluşuydu. baby max ta aynı özellikte ama aralarında 100 tl fark var. gidip incelemek lazım mağazalrda yeniden.

Bu arada dün birşey duydum. çift taraflı arabalar çabuk bozuluyormuş bir o tarafa bir bu tarafa döndürüldüğü için. Doğrumu kızlar siz yaşadınız mı?? Arabanız eskisi kadar sağlam değilmi ?? -tatlicadiarzu-

bende pierre c. kullanıorum vede çok memnunum,tavsiyede ederim ama bu arabada ona çok benzio zaten beyendiysen ve fiyatı sana daa uyun geldiyse bunu al canım.
buarada çift taraflı arabalar bozuluomuş kim uyduruo bole şeyleri yaa:olmaz::oklava:,çevremde birsürü örnek var bi tanesinden duymadım daa hemde çocuklardan kocaman olanlar bile var o kadar eski olmasına rağmen yani,ki zaten bu tarz şeyler garanti kapsamına girio götürseymiş geri 2 yıl garantisi var arabaların genelinde zaten 2,5yaşına kadar taş çatlasa 3 yaşına kadar kullanılıo düşünme canım sen bole seyleri içinden hangisini almak geçiosa onu ala.s.

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
Kraft energy modelini aldık. Hem bastonlar kadar hafif. Hem taşıma koltuuğu ile bana dönük olacak bebeğim. Çift taraflı sorunumuda böyle çözdüm.
Hepinizi çok öpüyorumm

BabyMax Carmine Bebek Arabasi 6280 kullanan varmı canlar ?

Kullanan varsa sizce nasil? Güzel mi? Ben Kullanma videosunu izledim cok begendim siz ne diyorsunuz bu konuda ?

2220120531170851.JPG

Alüminyum, hafif gövde
İtme sapı pozisyonu değiştirilerek iki yönlü kullılabilme özelliği
Çok pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
Tamamen kapanabilen tente
5 noktalı emniyet kemeri
Açılabilir ön bar
360º dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlekler
Geniş file sepet
Dörde katlanabilme özelliği
Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği
Rahat taşıma için omuz askısı