• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Baby&Kids Deri İlk Adım Ayakkabı yeni hiç giyilmedi 22 numara

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Baby&Kids Deri İlk Adım Ayakkabısı e bebekten alındı hiç kullanılmadı kutusunda
güncel satış fiyatı 44 tl düşünen olursa 22 tl ye satıyorum kışlık bot tarzı

$lBAK-157-F_1.jpg $lBAK-157-F_3.jpg

Kızıma hediye geldi iki farklı numarası ancak bu kışa büyük önümüzdeki kış içinde numarası belli olmadığı için satmayı düşündüm.

Bu markanın yazlık bir ayakkabı modelini bizzat mağazada incelemiştim çok güzel bir ayakkabıydı, derisi yumuşacık ve bebek ayağını yormayacak esneklikteydi. Aynı ayakkabının biz de kahverengisini beğenmiştik ki stokta kalmadı ve kaçırdık. Çünkü 2 gün önce e-bebek'in geceden sabah 08.00'e kadar yapılan indirimli satış saatlerinde 9,90 TL'ya satılmıştı, kalmaması normal:) şu an yine 43,90 TL ihtiyacı olan arkadaşlar bu fiyata kaçırmasın.

Son düzenleme:
Kızıma hediye geldi iki farklı numarası ancak bu kışa büyük önümüzdeki kış içinde numarası belli olmadığı için satmayı düşündüm.

Belki de ayakkabı kalıpları geniştir biraz ondan kaynaklanmıştır. 23 giyen bebeğe 22 uygun gibi, olabilir mesela.. Bence topuktan kayakkabı ucuna taban ölçüsü vermeniz iyi olur. Hayırlı satışlar.

Bu markanın yazlık bir ayakkabı modelini bizzat mağazada incelemiştim çok güzel bir ayakkabıydı, derisi yumuşacık ve bebek ayağını yormayacak esneklikteydi. Aynı ayakkabının biz de kahverengisini beğenmiştik ki stokta kalmadı ve kaçırdık. Çünkü 2 gün önce e-bebek'in geceden sabah 08.00'e kadar yapılan indirimli satış saatlerinde 9,90 TL'ya satılmıştı, kalmaması normal:) şu an yine 43,90 TL ihtiyacı olan arkadaşlar bu fiyata kaçırmasın.

Bize hediye geldi belkide indirimden alınmıştır bilmiyorum ki ama sonuçta şuanki güncel satış fiyatı dediğiniz gibi 43.90
Teşekkür ederim sizede iyi satışlar.

Back