- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 37
-
- Konu Sahibi gunessaime87
Ne işe yaradığı nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir misiiniz?Kızlar dün yeni bir cilt bakımına başladım bu cihazı bilenler var mı bilmiyorum yüzüm tertemiz oldu çok beğendim ve seanslara devam edicem Ankara da Mehmet Akgüne yaptırdım sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım :)
Dekolte bakımı da yapiliyormu bende dusunuyorum ve duymustum haberlerde etkili bir yontem oldugunu biliyorum Mehmet bey yenimi getirmis bu cihaz ben gittiğimde yoktu ankara da baska bir klinikte duymustum uygulama kac saat surdu ve aci hissettinmi?Kızlar dün yeni bir cilt bakımına başladım bu cihazı bilenler var mı bilmiyorum yüzüm tertemiz oldu çok beğendim ve seanslara devam edicem Ankara da Mehmet Akgüne yaptırdım sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım :)
Antalya da mı yaptırdın,nerede?Ben yaptirdim fayda görmedim tam tersi bir sürüde sivilce cikti yüzümde
Şeyda bayraktaroğlu ndaAntalya da mı yaptırdın,nerede?
Kaça yaptı , varsak şifa da bende botoks yaptirmistim memnundumŞeyda bayraktaroğlu nda
Seansı 500 tlydi. Botoksta yaptirdik arkadasimla beraber. Botoksta 2 ay dayanmadiKaça yaptı , varsak şifa da bende botoks yaptirmistim memnundum
Çok reklamı yapılıyor, sıfa dan memnunum param olunca gidicemSeansı 500 tlydi. Botoksta yaptirdik arkadasimla beraber. Botoksta 2 ay dayanmadi