Baby Face Beauty

gunessaime87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
377
266
37
Kızlar dün yeni bir cilt bakımına başladım bu cihazı bilenler var mı bilmiyorum yüzüm tertemiz oldu çok beğendim ve seanslara devam edicem Ankara da Mehmet Akgüne yaptırdım sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım :)

Ne işe yaradığı nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir misiiniz?

Dekolte bakımı da yapiliyormu bende dusunuyorum ve duymustum haberlerde etkili bir yontem oldugunu biliyorum Mehmet bey yenimi getirmis bu cihaz ben gittiğimde yoktu ankara da baska bir klinikte duymustum uygulama kac saat surdu ve aci hissettinmi?

EVET BEN DE BU CİHAZI BİLİYORUM , KOCAELİ DE BİR HASTANEDE ÇALIŞIYORUM VE PLASTİK CERRAHIMIZIN EKİBİNDE DE BU CİHAZDAN VAR HATTA EN SON SÜRÜMÜNÜ GEÇEN HAFTA GETİRTTİ HARİKA BİR CİHAZ . İŞLEM SONUNDA SANKİ YENİ BİR CİLT YAPILMIŞ GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ.
SEVGİLER.

selam kızlarrr.. ben babyface yaptırdım.. göz altımda yanık lekesi vardı ve geçti çok şükür.. yalnız yaptırırken uygulama dozu ve seans süresi önemli.. ve tam anlamıyla etki 3 ay sonunda görülüyor. Kesinlikle yüksek doz da olmalı doktor bunu biliyor zaten.. yani sakın cilt nemlendiricisi yada ne bilim cilt için vitamin uygulamalarını emici özellik için olan dozundan yaptırmayın.. Bildiğiniz yüzünüz kıpkırmızı olacak şekilde yanmalı.. yanması 1 saat içinde geçiyor ve kabuk tutmuyor sadece yüzünüz kum tanecikleri var gibi kirli duruyor ve 1 hafta içinde zaten o kabukçuklar da atıyor.. lekesi olanlara tavsiye ederim.. dediğim gibi tam sonuç 3 ay sonunda alınıyor.. gerekirse 2.ci seans ta yaptırın.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…