Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar,
bi sitede gezerken bu setle karşılaştım. 29 dvd den oluşuyormuş. Bebek gelişimi için çok faydalıymış. Bi bilgisi olan var mı bu dvd lerden?
Çok fazla knuşma yok dvd de genelde görsellik mevcut diyor ... İngilizce biliyorum ben ama yeteri kadar anlayabilir miyim anlamadım, ya da anlamam gerekecek mi? 99 Lira tüm dvd seti, almadan önce size sorayım dedim. Nedir fikriniz?
avrupalı uzmanların yaptığı bir araştırmaya göre,bebeğin beyin gelişimini hızlandırmak için hazırlanan eğitim setleri,eğitim programları gibi şeyler sayesinde çocukların 4 -5 yaşında okuyabilmeleri ya da basit matematik işlemlerini yapabilmeleri gibi sonuçlar ortaya koysada bu çocukların depresif yapıda olduklarını,uyum problemleri yaşadıklarını ortaya çıkarmış.
Bu tarz setler yerine yaşına uygun aktiviteler bebek ve çocuklar için daha yararlı diye düşünüyorum.
canım bende araştırmış ve ingilizce olduğu için tercih etmemiştim.dahi bebek cd sini buldum ara ara onu izletiyorum arka fonda klasik müzik var zaten izlemese bile onu dinliyor.8. aydan sonra izletmeye başladım ozaman çok dikkat etmiyordu ama şimdi 16 aylık daha çok izlemeye başladı ben çok memnunum onu önerebilirim
bir programda izlemiştim çocukların oyun oynaması gelişimeri için çok önemliymiş otistik çocuklar 3 taş oynayamazlarmış üç taş çok önemli bir oyunmuş anlamadım hergün bişey çıkıyor..
canım oglum:))
Kayıtlı Üye
off sormayın dr ızlet dıyo baska bırılerıne soruyorum yok yok ızletme dıyo kafam cok karıstı
bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
susam sokağı izletirim daha faydalı amaaa 2 yaştan itibaren...ondan önce sadece kafası bulanır diye düşünüyorum...
Aslında benim kızım 7-8 ay arası reklamları izlemeye başlamıştı. Benim de bu konu hakkında yazılar filan dikkatimi çekmemeişti o zamana kadar. reklamlara izin veriyordum, şimdi bakıyorum ki dikkat dağınıklığı yapıyormuş. Oyuna verdik kendimizi... Gözünü açar açmaz oyuncaklarına dalıyor, ben de her fırsaatta yanına oturup oyun oynuyourm onunla. Ev işine gelince........... Hiç stres yapmıyorum, olsa da olur olmasa da olur tavrındayım. Kızım tv izleyerek dursun da ev işi yapayım dmeiyorum.
Bu einstein setine gelince de almadım arkadaşlar... Bi kaç yerde daha araştırdım, Amerika'da bir çok dava açılmış filan diye okudum. Sinmedi içime... Biz kızımızla konuşup oyun oynamaya karar verdik:))