Yenisini 60 a bulabiliyoruz mağazAsında belki o yüzDen ilgilenmiyorlardır
Fiyatı güncelle istersen ben oğluma burdan 20 liraya aldım yanına hediye de koyup göndermişti arkadaş
Yenisini 60 a bulabiliyoruz mağazAsında belki o yüzDen ilgilenmiyorlardır
Fiyatı güncelle istersen ben oğluma burdan 20 liraya aldım yanına hediye de koyup göndermişti arkadaş
e kendnz söylüyorsunuz yenisi mağazada 60 tl diye aldığnz kıyafetleri 1 kez giydrp yarı fiyatına satmıyormusnz zaten ben şahsen öyle yapıyorum yani bu 3.el falan değil ilk elden 1 kez giyilmiş bir astronot tulum bence ilk elden aldığnz temiz 1 kaç kez giyilmiş kıyafetler için yarı fiyat gayet makul açıkçası kaldıki benden alacak arkadaşta 1-2 kez gydreck ve yine tertemiz olarak satabilcek yani..
Birde benden burda sıkça alşveriş yapan arkdşlar bilirler birkaç parça ürün aldıklarında hem indrm yapıyorum hemde hediye gönderiyorum açıkçası fiyat bence gayet normal.
evt biz 18 aylıkken paçalarını kıvırıp giydik bu sene 28 aylıkken denedik bu şekilde hafif paçalar kısalmaya başladı seneye ztn hiç olmaz oyüzden satışa çıkardım.popoya kadar fermuarlı olduğu için çok kullanışlı tavsiye ederim ihtiyacınız var ise.
evt biz 18 aylıkken paçalarını kıvırıp giydik bu sene 28 aylıkken denedik bu şekilde hafif paçalar kısalmaya başladı seneye ztn hiç olmaz oyüzden satışa çıkardım.popoya kadar fermuarlı olduğu için çok kullanışlı tavsiye ederim ihtiyacınız var ise.
şuan 6.5 aylık kızım doğduğundan beri istiyodum pahalıydı o yüzden alamadımda temmuzda 1 yaş olucak. 1.5 yaş gibi giyer ozaman. diğer ürünlerinize bakıcam şimdi toplu alayım olursa. :))
şuan 6.5 aylık kızım doğduğundan beri istiyodum pahalıydı o yüzden alamadımda temmuzda 1 yaş olucak. 1.5 yaş gibi giyer ozaman. diğer ürünlerinize bakıcam şimdi toplu alayım olursa. :))