Bebek İkinci El baby alive bebek satan varsa almak ıstıyorum

yünlü 1976 elinizde masalcı ayıcık varmı yookymu diye sordum ama cvp bile vermediniz.yoksa yok diyinde beklemeyelim
Cnm arkadasta yoksa bende var ama arkadaki pil kapagi kayboldu fakat kumasiyla o bolum ortulebiliyor istersen resim koyarim

okudum msjınızı ama unuttum cvp vermeyı.keşke beklemeseydınız.su anda kızım oynadığı ıcın su an satmıyorum

kızımın ilk oyuncağıydı dedisi balıkesirden göndermişti.her yere götürdüğü için kaybettik şimdi onsuz uyumuyor.o yüzden bukadar ısrarcı oldum.kusur bakmayınhiç bir yerdede yok gazeteden alınmış.sırf bu ayı için siteye üye oldum.ama lazımsa bişe demiyorum.

Cnm arkadasta yoksa bende var ama arkadaki pil kapagi kayboldu fakat kumasiyla o bolum ortulebiliyor istersen resim koyarim

ya gercektenmi cok sevindim eger satmak istiyorsanz görüşelim
bana özelden tlf num yazarmısınız.pil kapağı önemli değil.bizdede vardı biliyorum cırt cırtlı bezi var önünde

Son düzenleme:

rıca ederım arkadaşım buldugununa sevındım

ya gercektenmi cok sevindim eger satmak istiyorsanz görüşelim
bana özelden tlf num yazarmısınız.pil kapağı önemli değil.bizdede vardı biliyorum cırt cırtlı bezi var önünde

tamam özelden numaramı yazıyorum cnm satarım o kadar önemliyse sorun yok
bizde onun aslan olanı da var bizde de o kıymetli baska ayılar da var bunun ikisi de farkında degil cocuklarımın

tamam özelden numaramı yazıyorum cnm satarım o kadar önemliyse sorun yok
bizde onun aslan olanı da var bizde de o kıymetli baska ayılar da var bunun ikisi de farkında degil cocuklarımın

evet biz aslan olanı değil bu ayıyı istiyoz.resim varsa bi atın ister. yünlü 1976 daki arkadasın attığından. ben sizi yarın arıcam.cok tşk ederim.

evet biz aslan olanı değil bu ayıyı istiyoz.resim varsa bi atın ister. yünlü 1976 daki arkadasın attığından. ben sizi yarın arıcam.cok tşk ederim.

rica ederim su an cocuklar odada uydugu iin giremiyorum ama yarın sabah bana bir msj atarsanız cep telefonunuza direk resmini atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…