• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Baby 2 Go Proton çift yönlü bebek arabası SATIYORUM!!!!

sunflow

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
4
0
6
İstanbul
Kızlar, Baby 2 Go proton model, mavi renkte , henüz 3 ay kullanılmış tertemiz,garantisi 2 yıl devam eden bebek arabasını satıyorum. Araba çift yönlü kullanılabilen ,hafif, tek elle katlabilen,ön tekerlekler 360 derece dönebilen,sırtı 3 kademeli yatabilen güzel bir ürün . detaylarını netten araştırtırabilirsiniz. Arabayı alana sıfır yağmurluk HEDİYE geliyor... fiyatı 280 TL.

$Baby2Go-8809-Proton-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-4742.jpg $proton(1).jpg

Kızlar, Baby 2 Go proton model, mavi renkte , henüz 3 ay kullanılmış tertemiz,garantisi 2 yıl devam eden bebek arabasını satıyorum. Araba çift yönlü kullanılabilen ,hafif, tek elle katlabilen,ön tekerlekler 360 derece dönebilen,sırtı 3 kademeli yatabilen güzel bir ürün . detaylarını netten araştırtırabilirsiniz. Arabayı alana sıfır yağmurluk HEDİYE geliyor... fiyatı 280 TL.

Eki Görüntüle 757120 Eki Görüntüle 757123

Mesaj atamıyormusum. neyse bu arabadan bakıyorum baya zamandır, pelincenk1@gmail.com dan iletişime geçerseniz sevinirim.

[sıze=2]kızlar, baby 2 go proton model, mavi renkte , henüz 3 ay kullanılmış tertemiz,garantisi 2 yıl devam eden bebek arabasını satıyorum. Araba çift yönlü kullanılabilen ,hafif, tek elle katlabilen,ön tekerlekler 360 derece dönebilen,sırtı 3 kademeli yatabilen güzel bir ürün . Detaylarını netten araştırtırabilirsiniz. Arabayı alana sıfır yağmurluk hediye geliyor... Fiyatı 280 tl.

Eki Görüntüle 757120 Eki Görüntüle 757123

[/sıze]

[sıze=2][/sıze]

güncell..................

Back