aynen mellspell bahsettiği arkdaş benim uygun fiyatlı otomatikte sallıyo diye aldım dondynin aynısı özellikleri ama 4.gün mekanizmanın olduğu bölümden dumanlar çıkktı kablo yanığı koktu çok kötü çokkorktm kızımda içinde yatıyodu ya uyuyo olsaydımda başına bişey gelseydi. kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta elektrikli bi ürün almayın derim ben kendimiz sallaıcaz artık beşiğinde yada normal salıncak gibi bişey alıcam pillede çalışan
Aldım, hatta bugün eve geldi...Daha önce sipariş verdiğim firmanın satış sorumlusuyla konuştum, eğer yoğun şikayet varsa kraft dondy alacağım dedim. Şu ana kadar şikayet almadık, siz bilirsiniz ama biz tavsiye ediyoruz dediler. Bütün elektirikli cihazlar gibi biraz da şans işi sanırım. İnşallah memnun kalırız. Kurup bir kaç gün aralıklı çalıştırmayı düşünüyorum. Baktım sorun var, artık iade ederiz. :) Cevaplar için teşekkür ederim.
Aldım, hatta bugün eve geldi...Daha önce sipariş verdiğim firmanın satış sorumlusuyla konuştum, eğer yoğun şikayet varsa kraft dondy alacağım dedim. Şu ana kadar şikayet almadık, siz bilirsiniz ama biz tavsiye ediyoruz dediler. Bütün elektirikli cihazlar gibi biraz da şans işi sanırım. İnşallah memnun kalırız. Kurup bir kaç gün aralıklı çalıştırmayı düşünüyorum. Baktım sorun var, artık iade ederiz. :) Cevaplar için teşekkür ederim.
Aldım canım, çok da memnun kaldım. Yatağımızla aynı seviyede olduğu için, doğumdan nerdeyse 4.5 aya kadar sürekli onda yattı. Ben bebeğimi hiç sallamadan uyutuyorum. Sallama işi nasıl olur bilmiyorum. Ama satıcı hiç ara vermeden sürekli elektirikle sallanılması durumunda bütün elektrikli beşikler sorun çıkarabilir demişti. Manuel de sallanıyor. Şimdi de mama sandalyesi olarak kullanıyorum. Arabasından sonra iyi ki almışız dediğim bir ürün. :)
Bu arada doğumdan önce 1 ay kadar gün içinde aralıklı olarak elektirikli olarak salladım. Sorun çıkarmamıştı, bunu da yazayım. :)