Doğuma Hazırlık baby 2 go bebek arabası mı yoksa jenny bebek arabası mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Leylii

9 Kasım 2010
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
213
4
118
Ankara
kızzlar merhaba, bebegim 2 aylık olmak üzere ve henüz bebek arabası almadım araştırıyorum araştırıyorum kararsızım.2 araba arasında kaldım.sizce hangisini alayım ? sizler ne kullanıyorsunuz yada ne önerirsiniz. 200 TL yi geçmiyecek bir araba arıyorum.

Baby 2 Go Baby 2 Go 8823 Çift Yönlü Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Jenny Jenny Çift Yönlü Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

mrb cnm sen yazalı baya olmus ama ben yeni okudum hemen yzayım dedim ben babygo kullanıyorum etlikten aldım ana kucagıyla takım arabaya monte edilşyo 230a aldık kampanya vardı 6 ay oluyo alalı arada bakmak lazım yine olabilir ben simdilk memnunum

2 saat önce yazdım canım :) iyi almışsınız valla.baby go lar ağır aksamlı mı kaç kg ortalama

2 saat önce yazdım canım :) iyi almışsınız valla.baby go lar ağır aksamlı mı kaç kg ortalama

evet yazdıktan sonra gördm 2 saat önce yazdıgını 9 kasım yazmısın ya ona takıldı demdk gözüm bebeşini n dogum günü sanırım allah bagıslasın evet cnm biras agır her acıdan cok kullanıslı ama bitek o acıdan pişman oldum daha hafiif ve az yer kaplayan biseymi alsakki diyearabann bagajını kopmle dolduruyo :26ierre cardinnin varıd bitane kücücük oluyodu ama 600 700 falandı bide cocogun oturcagı yer cok kücüktü 1 yasına kadar falan kullanır dedi
bide bu benmkinn altta filesi var canta falan koyuyorum kullanıslı ama tek sorunu birascık agır olması

bugün toker bebeye gittim, baby 2 go 8823 139 tl ye düşmüştü ama çok salaş bir araba geldi bana. http://bebefix.com/ozellik_images/20101231200712.jpg 150 tl ye nakit bu nu aldım görsel olarak çok şirin ve çok canlı renkleri şuan kızım içinde uyuyo :)) neye nasip neye kısmet derler ya bizimkisi o hesap oldu. hiç aklımda yoktu bu marka ve araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…