• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babe Yağsız Yüz Spf 50+ 50 ml

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
0
İstanbul
EXVei19750_853.jpg

Babe Yüz İçin Yağsız Güneş Koruyucu SPF 50+ Krem
Facial Oil Free Sun Screen Cream
50+, pH 7.5, 50 ml

Açıklama :

•Çok yüksek koruma sağlar
•Yağ içermez
•Mükemmel emilim sağlar
•Sakinleştirici ve tahriş etmeyen içeriklere sahiptir
•Suya dayanıklıdır
•Fiziksel, kimyasal ve bitkisel filtreler içerir
•Güneşe karşı hassas ve alerjik ciltler için tavsiye edilir
•Hipoalerjik ve non-komedogeniktir

Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız

Son düzenleme:
ben bir internet sitesinde yüzü mat gösterdiği ve parlama yapmadığı söylendiği için aldım. ama umduğum gibi çıkmadı. Normalde cildim kışın çok kuru, yazın ise sıcaklarda karma /yağlı gibidir. Cildi yaz kış kuru olan kullanabilir ama benim gibi cildiniz sıcakta çabuk yağlanıyorsa tavsiye etmem. Bir de altına nemlendirici sürünce daha yağlı oluyor. O yüzden ayrıca nemlendirici kullanmayın. Kullanışına gelince, ilk sürüşte Nivea/arko tarzı krem dokusunda kalın ve onlar gibi kokan bir dokusu var. beyaz leke bırakmıyor. sürer sürmez cildiniz parıl parıl parlamasa da hafiften ışıldıyor. Cildinize dokununca belki çok yağlı hissettirmiyor ama dışarı güneşe çıkar çıkmaz sıcağın etkisi ile bayağı parıldıyor. O yüzden mutlaka pudra kullanmalı. Mümkünse tester kullanmadan satın almayın derim.

bu arada, ambalajı oldukça küçük. Işığa tuttuğumda nerdeyse bir parmaktan fazlası boş duruyordu. İyi tarafı, çok az sürmek yetiyor. Ancak , dışarda çok kalıyorsanız, ve gün içinde sık sık sürecekseniz (2-3 saatte bir yenilenmeli güneş kremleri) yaz boyunca yetmeyebilir. Boyuna göre fiyatı biraz tuzlu.

Back