Bebek İkinci El babay2go bebek arabası 200tl

hs21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
50
6
48
Konya

merhaba arkadaşlar baby2go 8843 çift yönlübebek arabası alırken 330liraya aldım ve inanın 4-5kez anca kullandım bebeğim arabaya binmeyi hiç sevmedi kucağımızda durmak istiyo pusete de yatmadı hiç onu oyüzden sattım biraz daha büyüsün seneye falan baston bebek arabası almak istiyorum konyada bi bebek mağazasından aldım 200liraya satmak istiyorum 1yıl olmadı daha alalı garanti belgesi var sıfırdan farkı yok ilgilenen arkadaşlar lütfen irtibata geçsin fiyatını yine konuşuruz.konyadan olması tercihim kargo parası olmaması için

canim bebek arabasinin kendi resmini koyabilir misin acaba dusunebilirim cunku ?? tentenesi tam kapaniyo mu ?

istersen whatsap warsa ordan da atabilirsn resmini

watsapp kullanmıyorum canım.tabiki burdan ekleyim fotoğraflarını hem belki başka görmek isteyen olur.sırtı tam yatıyo tentesi tam kapanıyo çift yön dediğim gibi sıfırdan farkı yok almak istersen fiyatına göre çok sağlam içi geniş ama bizimki bi yerde bağlı kalmak istemiyo kucağımızda gezmek istiyo arabanın bagajında gitti geldi anca okadar kullandık :)sabah eklerim inş.fotoları

canim yaaa almak isterim ama hangi sehirdesin ??? bide kargo ne kadar tutacak acaba ben kastamonudayim ???

Konyadayim canim ben wala kargo konusu skintili ne kadar tutar bilmiyorum ama ben bu yüzden konya olsa daha iyi olur demistm karsi tarafa skinti olur diye ama sen ne dusunuyo sun

Konyadayim canim ben wala kargo konusu skintili ne kadar tutar bilmiyorum ama ben bu yüzden konya olsa daha iyi olur demistm karsi tarafa skinti olur diye ama sen ne dusunuyo sun
yaa canım araba gercetken hosuma gıttı temız gorunyo yanııı... ama kargo konusu sıkıntı benım ıcın. aynı arabayı nettede buldum 250 tl kargo ucretsız sekılde . ama hıc bılmıorumm yaa .. benım bulundugum yerde bebek arabası hersey cok pahalı yanı.. yıne ırtıbata gecerım senınle canım artık

Canım istersen fiyatı 180tl yapabilirim yani almak istiyosan gerçekten sıfırdan farkı yok böylece belki kargo parasni birazda ben vermiş olurum yani ama tamamini veremem düşünürsen gerçekten ikinci ele göre çok temiz hiç kullanamadm çünkü

ggercekten aklimda kalmadi degil bebek arabasi hosuma gitti kargoya gidip sorcam cok yuklu bi fiyat cikarsa vazgecicem. cubku arabayi nettende arastrdim hosuma gitti. kraft falan istiodum ama cok pahali 500 den basliomus fiyati...

agirligi tahmini nedirr sence ??

:) arabayı ben aldım ve çok beğendim :) arabayı görerek,elden almama rağmen yine de daha sonra mesaj atıp beğenip beğenmediğimi sormanız çok nazik,çok ince bir düşünceydi...tekrar çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…