Bebek İkinci El Babasling arıyorum

mhtptst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
71
11
34
Hanımlar temiz ve uygun fiyatlı babasling arıyorum. Organik olması tercihimdir.

SLM Bende mevc ut gec aldıgımdan kullanamadım malesef. 60tl aldım aynı fıyata verırım.

Merhaba bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Siz geç kaldım demişsiniz.2 yaşına kadar kullanılabilir deniyor.Sizce nasıl??

yürüyen bir çocuğun slingte olması çok zor, ondan demiştir. hem durmaz hem de zor taşınır. bende de var babasling,çok az kullanabildim. sırta çok yük bindiriyor. ama bebeğin yatar pozisyonda taşınabilmesi ilk zamanlar için çok iyi oluyor. benim bebeğim ocak bebeğiydi, martta nisanda falan dışarı çıkabiliyorduk, tamamen slingin içinde kalıyordu,hatta orda emiyordu bile. ama 2 saat taşıyayım sırtım kopuyordu.

Selamlar ben de babasling ariyorum elinde olup satmak isteyen varsa bana resimleriyle istedigi fiyati bildirebilir mi ?

Bu mesajları yeni görüyorum. Uzun sure cevap bekledim kimse bisey soylemeyince ebebek ten aldım organik modelini. Kızım 8 aylık ben çok rahat ettim her gün babaslingle yürüyüşe çıkıyoruz. Evde de uyutmak için kullanıyorum. İyiki almışım

GErcektenmi kac kilo kiziniz benim oglum 5 aylik 7 .5 kg falan ama artik zor oluyor x wrap slingde yururken birsey yokda cikartinca kemiklerim agriyor

Benim kızım 4 aylık.Babasling aldım ama çok daraldı,içinde 5 dk. bile tutamadım. İade etmek zorunda kaldım.Denemeden almamak lazım sanırım:))

GErcektenmi kac kilo kiziniz benim oglum 5 aylik 7 .5 kg falan ama artik zor oluyor x wrap slingde yururken birsey yokda cikartinca kemiklerim agriyor
8.5 kilo. Ağırlığı sırta veren slingler çok ağrı yapıyormuş araştırdığım kadarıyla. Babaslingi çıkarınca omzumda hafif bir ağrı oluyor sadece. Bu arada ben pek güçlü kuvvetli de değilim agir tasiyamam. Kızım kucakta gezmeyi çok seviyor kollarim yerine omzumun agrimasi benim için büyük bir nimet oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…