Babasiz cocuk buyutmek

Soyman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
6
3
1
Bolu
Merhaba arkadaslar, Kizim 6 haftalikken esim bizi terk etti. Ve birdaha haber alamadik ve kizimizi hic arayip sormadi. Kizim 4,5 yasindayken ben onu bulup kizim ona ihtiyaci oldugunu ve hic olmasa haftada bir gorusmesini istedim. Toplam 7 defa duzensiz olarak gorusturdum, tabi bende yanlarindaydim. Duzensiz cunku her defasinda bir bahanesi vardi, gelmiyordu. Sonra baktim olacak degil artik zorlamadim. Kizim simdi 8 yasinda, ve icine kapanik babam neden arayip sormuyor? Son olarak bir mektup yazdik ama cevap yok. Ustelik kizimda otizm belirtileri var. Bu beni cok uzuyor. Sizce ne yapmaliyim?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun esiniz bes para etmez bir adammis..doktora götürdünüzmü hastaligindan eminmisiniz

İmza

Kizimi psykologa ve pedagoglara götürdüm, ve otizmli oldugu ortaya cikti. Kizim cok hassas arkadaslarinin yaninda davranislariyla cok dikkat ceken cocuk. Bir türlü kendimi alistiramiyorum, babasiz olusunami ve buna. Nerde hata yaptim diye. Simdi bir yunus terapisi var, insallah cocuguma hayirli olur.

Allah şifa versin insallah en kısa sürede iyileşir üzmeyin kendinizi enazından erkenden farkedildi insallah hic hasar kalmadan iyilesir

İmza

Birde benimde 1 yasinda bir oglum var otizimli oldugunu nasil varkettiniz..kacyasinda farkettiniz..oglumdada böyle birsey varsa hemen tespit etmek acisindan soruyorum?

İmza

Kizim daha henuz 2 yasindayken, her gorduyu seyi tekrar ederdi ve kalabalik ortamda huzursuz olurdu. Tabi otizmin de degisik turleri var. Oglunuzda hangi davranislar sizi tedirgin ediyor?

çok zor bi durum.
ben bunu oğluma yaşatmak istemediğim için hamile halim ile eşimin çok şiddetli dayağına maruz kalmama rağmen özür dileyip durumu kurtardım
oğlum bnden daha önemli

Siz öyle bir adamla kızınızı görüştürmek hata yapmışsınız bence. Zorla adama kızınızı sevdirecek haliiz yok ki. bence bir doktora gidin ve bir psikolog şliğinde yardım alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…