Hayırlı evlat diyen meseleyi anlamamış bunlar ergenlikte olan hadiseler ki böyle gerginlikler oluyor ama ergenlik geçtikten sonra süt dökmüş kediye dönüşüyorlar marifet bir anne olarak hem eşi hem o ergen kızı idare edebilmek annelere çok zor görevler düşüyor bebekken ne var sanki asıl mesele ergenlikte ! Halen ergenliği anlamayanlar var ,bende buna üzülüyorum
Dediklerine katılıyorumYa ne var bunda? Adam endiselenmis dogal bir sey.
Ben hatirliyorum 10 yasindaydim. Annemler pazara giderken beni de arkadaslarimin yanina birakmislardi oyun oynuyorduk. Dönüşte o kadar cagirmislar beni hic duymamisim oyun derdinden. Bi baktim karanlik herkes beni ariyormus. Amcamin oglunu gördüm beni eve goturur musun diye.
Eve gittik babam oyle korkmus ki bayilmis falan bi tokat atti bana hayatinda ilk ve sondu. Ben de tabi utancimdan 3 4 gün babamin karsisina cikamamistim, utanirdik biz nasil babamizin vuracagi bir hareketi yaptik diye..
Simdiki gencler ailelerine cok asi.
Gecen otobusteyim kizin biri, arkadaslariyla can ciger kuzu sarma nasil bagirarak egleniyorlar, annesi bi aradi dialog aynen şöyle :
Anne: -kizim.nerde kaldin Cok gec oldu?
Kiz: - of sanane be gerizekali. Gelmem. Geziyorim. Gelmiyecegim simdi ya sanane. Sana mi sorucam , bilmem ne diye saydi da saydi.
Aksam karanlik cokmustu. Bi park var oraya gideceklermis. Ki o park cok tehlikeli bir yer.
Yazik dedim cidden cok yazik.
Cok uzun oldu ama bu kizin omurilik kemigi kirilmis, eger yasarsa yataga bagli olarak yaşaması cok yuksek.
Deger miydi buna?
Insallah iyilesir ama gencler cok degisti..
O yuzden hep derim hayirli evlat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?