Babası kucağına alınca sakinleşip mışıl mışıl uyuyan bebekleriniz var mı?

bizimde 40 ından 3 ayına kadar olan sürede babamız uyuttu..belki bendede uyurdu ama bir kriz anı geliyor aniden çığırmaya başlıyordu kızarana kadar ağlıyordu ama 5 dk sabretmek gerekiyordu geçici bir zmandı..babası sabırlı davranıyordu ben ağlamaya başlaıyordum çünkü..beni hiç kaldırmıyordu,kendisi uyutuyordu..çoğu gecede babası getirirdi uyanmış.emzirme vaktimiz geldi diyeben 10 dk uyuklaya uyuklaya emzirir babaya verrdim o yatırırdı..benim dinlenmemi istiyordu..kafam rahat olsun stres olmayayım,uykumu layaım,dolayısyla sütümde olsun istiyordu.

Bızımkı babası elını koydugunda bı ona tepkı vermıyordu tekme atmıyordu,cok uzuluyordu. Hamılelıgımın ortalarında sorunlarımız olmustu ben hep ona yormustum.Artık babaya da tepkı verıyor ıkı aydır cok mutlu babısko. Hele onun kucagında mısıl mısıl uyur onun kucagında sakınlesırse mest oluuurr messttt

Hamileyken e$iniz karninizdaki bebeginizle konu$ur, göbeginizi öpermiydi, ok$armiydi göbü$ünüzü?
Peki dogduktan sonra gögsüne yatirdi mi?... Bir de e$inizin ses tonu nasil, derinden mi geliyor kalin sesli mi?...

Bunlar merak ettigim $eyler bende henüz hamileyim bu konuda bilgim yok ama iki tarafta da rahat olmasini isterim... beni de sevsin yaaa

valla benim gebeliğimde babasıyla çok güzel bir ilişkileri vardı şaka gibiydi çok gülerdik..he akçam muhakkak bir saate yakın oynardı konuşurdu kuran okurdu sohbet ederdi babası..elini koyardı oğlum tekmeledikçe şekip başka yere koyardı falan...şimdi de gayet iyi anlaşıyorlar babasında çok rahat huzurlu..hatta ben çok yorulup stresli olduğumda babaısnda huzurlu oluyor...bana geldiğinde direk emmek istiyor kendimi bazen möö gibi hissediyorum..oğluş bana bakınca direk meme görüyo galiba :)))))))))))))))

:2: başlıktanda anlaşılacagı üzere malesef hiç olmadı ama keşke olsaydı benim ikiz kızlarım var 1,5yaşındalar babayla alakaları bile yok hele bir tanesi babası degilde düşmanı sanki yanına bile yaklaştırmıyor bana acayip bagımlılar anlıyacagınız buda bana nefes alabilme dışında hiç birşey yaptırmıyor tadını çıkar derim!

geçenlerde yine böyle bir konuya bilmiş bilmiş yorum yapmıştım, konu sahibine sakin olmasını, babasının bebeğe "farklı" geldiği için onda daha iyi hissettiğini, anneyi ise kendi bedeninin bir parçası zannedip sıradanlaştığını..vs yazmıştım (bir çocuk psikoloğununun yazdığı kitapta okumuştum).

Neyse, şimdi o kadar çok yaşıyorum ki bu durumu, ben de kızmaya başladım. Ne yapsam susmuyor benim cadım, babası alıralmaz gülmeye başlıyor, birkaç dakika sonra uykuya dalıyor. İlk ay bana çok düşkündü, kimsede durmuyordu, emip uyuyordu. şimdi emdikten sonra asla durmuyor. Ama sadece akşamları. Çok şükür ki gün boyunca çok iyi anlaşıyoruz. Akşam baba gelince alıyor bizimki eline sazı, babayı hiç rahat bırakmıyor.

Hayret ediyorum, 2 aylık bebek babasının sesini duyunca resmen ağıt yakıyor, gülmekten ölüyoruz :)) Baba da neyseki pek memnun. Gerçekten aşk yaşıyorlar...

ne güzel,ne kadar şanslısın,biran kendi eşimi bizim bebeğimizi kucaklarken hayal ettim,ne güzel yakışırdı kucağına,neyse canım Allah analı babalı büyütsün.

ben öyleymişim bebekken. bütün gün ağlarmışım, ama babam gelipte kucağına aldımı anında susarmışım. bir anne için zor bir durum olsa gerek...
benim bebeğiminse ne istediği bellisiz bazen çıldırıyor gerçekten

biz kızımla çok fazla vakit geçiriyoruz bazen benden sıkıldığını düşünüyorum
ağladığında babası alır almaz sakinleşiyor ve uykuya dalıyor tüm gün göremediğinden özlüyor da
kocam da kasılıyor " beni çok seviyor kızım" diye
baba kucağının sakinleştirici bir etkisi var demek ki :)

benim canım kızım böyleydi. şimdi 5 yaşına girecek hala babasının sözleri kanundur :) ilk doğduğu zamana gittim şimdi sen anlatınca hastanedeyiz doğum yaptım bende hal derman yok. benim kız mızmızlanıyor. eşim her ona seslendiğinde susuyordu. sonraları da böyle devam etti. 2 yaşında çok ağlayan bir çocuktu.( 2 yaş sendromu bütün çocuklarda olurmuş ) bir türlü susturamazdım. bir keresinde ağlıyor yine sebepsiz ne yapsam yok susmuyor. bende ağlamaya başladım. eşim görevdeydi. arkadaşım aradı ben başladım ağlamaya. susmuyor diye. oda tamam ben gelim falan dedi. gel nolur dedim çıldırcam. neyse eşimi aradım. ağlıyarak susmuyor diye. eşimde tamam ben birazdan gelirim dedi ve nitekim geldi canım kocam ya kurtarıcım kızı kucağına almasıyla sesi kesildi. şok oldum saatlerdir çığlık atan ağlıyan ne versem ne yapsam susmayan kız babasında sustu arkadaşım geldi tabi üstüne sağolsun. dışarı attık kendimizi.

bir de yeni doğduğu ilk aylarda bir tek babasındayken gazını çıkarırdı. :86: cadı

eşiniz polis mi neden diyecek olursan görevdeydi demişsiniz ya genelde bunu polis eşleri kullanıyor benim babamda polistide D:

birde bazı bebekler kalın sese tepki veriyorlar. mesela benem bebeğim babamda kayınbabamda falan çok güzel dururdu, susuverirdi, sesler kalın kalın olduğu için..

evet canım eşim polis. sesi çok kalın değil aslında ama konuşurken odayı doldurur sesi şimdi 2. çocuğu istemiyor ona ders oldu kızım burnundan getirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…