• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babası kucağına alınca sakinleşip mışıl mışıl uyuyan bebekleriniz var mı?

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar, 75 günlük anneyim ve zaman zaman oğlum ağladıkça ona bakamıyormuşum, bebek bakmayı beceremiyormuşum hissine kapılıp sinirleniyorum kendime.
sallıyorum, emziriyorum, altını temizliyorum yine susmuyorsa babası alıyor ve hiçbirşey olmamış gibi gülüyor yaa Allah'ım çıldırmak elde değil...
gece 1'e kadar ne yaptıysam uyutamıyorsam babasının kucağına gitmesinin daha 60. saniyesinde uykuya dalması beni delirtiyor...
mesela pazarları... her sabah 7de uyanan bebeğimle salona geçip ilgileniyorum ve hep mızmız oluyor, babası uyanıp ayağında sallamasıyla derin uykuya dalıyor, bugün 4 saat uyuttu eşim, ben de uyudum :)
bu durum BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ gibi oluyor.
var mı benim gibi olanınız?

canım senin daha küçükbebeğin benimki 10 aylık bazen bende huysuzlanıyo ağlıyo uyumak istemiyo ama babası kucağına alıp piş pişliyo hemen uyuyo mesela az önce babası uyttu yatağına koydu bizler ister istemez geriliyoruz çocukta bunu hissediyo ondan uyumuyo biraz daha sakin olsak ama elimizde değil ben 19 haftalıkta hamileyimhormonlarım altüst oldu çocukta haklı uyumuyo ben gerilince

:))) benimki de bayılır babasına, hatta dedesine. Erkekleri çok seviyor, sakin sakin oluyor kucaklarında

Bence bu rahatlığın kıymetini bil.Nice anneler var çocuğu zır zır ağlayıp 5 dak kimseye bırakamayan kendinden başka kimsede sakinleşmeyen.
Benim kızım 20 aylık hala babaya çok bağlı aralarında bi aşk var ve bu benim işime çok yarıyor.

Benimkiside 70 gün oldu bugün,aynı anlattığın gibi vallaa...ben artık bitiyorum babamız hemen alıyor kucağına,hemen sakinleşip önce gülücükler saçıyor sonrada uykuya dalıyor,babamızda bu halinden çok mutlu..
eşimin mesai saatleri biraz farklı,polis olduğu için,bazen gececi olduğunda sabah geliyor işten çok uykusu olduğu halde önce oğlunu uyutuyor birlikte bizim yatakta keyif yapıyorlar,uzun süre uyuyor onunla,eşimin olmadığı zamanlar ben yatağımıza yatıyorum benimle orada yatmıyor :)benim sürekli kucağımda olmak istiyor ama onunla yatakta çok güzel konuşup oynuyor..
bende çoğunlukla al oğlunu diyorum,o da bazen hadi yine iyisin bana kitledin oğlanı sen yat uyu diyor :D
Bu durum benim çok hoşuma gidiyor,ben yorulduğumda onun durduğu,oynamaktan hoşlandığı birinin olması süper gerçekten,ama bazen ondada huysuzluk yapıyor,ben aldığımda susuyor hemen;bu da süper bi duygu..

ah ne guzel,esimin kolu bebegim 1.5 aylikken kirildi,ne kucagina alabiliyor ne de yardim edebiliyordu.Nasil bunaldigimi bir ben bilirim,birisi azcik alsa da uyusam diye deliriyodum,geriliyodum bebegime de yansiyordu o da huysuzlaniyordu tabii,Allahtan annem geldi o donem rahat ettim.Hala kucaginda fazla tutamiyor esim kolu agriyor,ancak 5 dk o da ben verip ben alirsam kucagindan,kiymetini bil hafta sonu da olsa olsun hic babasinda durmasa o da olmayacak.

benim kızımda bugün 33 günlük oldu bende yeni anneyim benim kızımda babacı babası oldumu ağlamıyor uyor ama babası olmadımı ağlıyor babası gelince kucağına alıyor sürekli babası seyrediyor tabi babasıda onla ilgilenmeyi çok seviyor alıyor ayağına sallıyor kucağında çok büyük bir aşk var aralarında
artık bizim aşkımız bitti kızıyla aşkı başladı

bızımkıde tam tersı aksam ısten gelınce babası alıyo ılk önce dudağını büzüyo 72 gunluk baya baya bana bakıyo babası kızmıyo deyıl bazen dalga gecıyo esım bazen bak kızım mama geldı dıye ama ben bu konuda mütevazi olamıcam cunki uyanmasından bıle gazının bırıktığını anlıyorum her uyandığında sırtına masaj yapıyorum onun ıcın her yöntemın en ıysını bulmayaa calısıyorum ( 2 saatlık uykuyla zombı gıbı gezıyorum gecen gun ılk defa hafta sonu esım azcık uyu ben bakım dedı sallıyo bızımkı seriyye bağladı esımın elı ayana karıstı bende ses cıkarmıyorum benı durtuyo askım kalk bişy oldu sanırım baktım besığıne sırf rol gunaydın annecım dedım gulucuk attım bır tebbessum attı esım yuh kızım ya bu babaya yapılırmı dıye sitemlendızemuszemus

Ne güzel dinlenip birazda olsa oturma imkanınınız var.
benim kızım sizinkilerden baya büyük 2,5 yaşında ve işden geldimmi bi sarılıyor hiç bırakmıyor peşimi evde oluncada bir değişiklik yok ikizler gibi dolaşıyoruz.
babsına hiç pas vermiyor babası çıldırıyor resmen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim ben dogum yapali 8a oldu bir kizim var
hastanede hep aglardi emek istemedi uyurdu hemsireler annem sürekli uyandirmaya calistirdik olmazdi en sonunda babasi geldi ve sapur supur emeye basladi kizim :) 6gün hastanede kaldim ve her aksam esim isten sonra kizimi karnini doyurmak ve uyutmak icin gelirdi evimizle hastane arasi nerdeyse 50km

çoğu annenin yaşadığı bir durumdur hatta babalar bebeklerin gazını daha kolay çıkartırlar sresliyse anne onu hissettikleri için babada sakinleşirler gerçi bizim gazlı ve kolik dönemimizde pek sakinleştirmiyodu ama şimdi babasının kucağında olmaya bayılıyo kendinizi hiç kötü hissetmeyin sizin yeriniz onun için çok ayrıdır ama şu anda stresi hissetmeye çok yatkın olduğu için babasında susmayı tercih ediyordur eğer sakin olabilirseniz eminim sizde de duracaktır ağlamadan çok zor ama inşallah sakin olmayı başarabilirsiniz ilk aylarım aklıma geliyorda dışarı bile çıkamıyordum hapiste yaşıyor gibiydim çok zor ama yavaş yavaş düzelebiliyor herşey

benim bebisimde 65 gunluk kolik bir bebek surekli gaz sancisi var
ama sanirim tum eziyeti bana
bebisi emziriyorum aksam 9 gibi
esim; ben bakarim 12 ye kadar sen yat dinlen diyor .. ben gidip yatiyorum ve bebis bazen saat 2 ye kadar uyuyor salonda koltugun uzerinde ..
2 de getiriyor emziriyorum ve sabaha kadar 20 dakika kestirip uyaniyor
hadi uykuyu aliyor ondan uyumuyor 2 den sonra diyicem ama cuma ve cumartesi geceleride esim sabaha kadar bakiyor ve yine ayni ben 11 gibi yatiyorum gece 3 de babasi getiriyor uykulu uykulu emziriyorum sen yat ben salonda uytur gelirim diyor bi gidiyorlar sabah 7 ye kadar salondalar tabi yediden sonrada nobeti ben aliyorum esim oglen ikiye kadar uyuyor
bu durumdan sikayetci degilim ama esimi ve beni uzen tek sey beraber oglene kadar uyudugumuz gunleri ozledik
ama diyoruz bu gunlerde gecicek ve yine eskisi gibi beraber uyuycaz ;)

ben de birkaç saattir emzir, altını değiştir, gazını çıkar, pişpişle...bir sürü uğraştım rahatlatamadım. babası kucağına aldı, uyuması 2 dakika sürdü. ama stresli olduğumu farkettim gerçekten. şuan bile acaba tekrar uyanacakmı diye stres yapıyorum. annelik yorucu iş

merhaba arkadaşlar, 75 günlük anneyim ve zaman zaman oğlum ağladıkça ona bakamıyormuşum, bebek bakmayı beceremiyormuşum hissine kapılıp sinirleniyorum kendime.
sallıyorum, emziriyorum, altını temizliyorum yine susmuyorsa babası alıyor ve hiçbirşey olmamış gibi gülüyor yaa Allah'ım çıldırmak elde değil...
gece 1'e kadar ne yaptıysam uyutamıyorsam babasının kucağına gitmesinin daha 60. saniyesinde uykuya dalması beni delirtiyor...
mesela pazarları... her sabah 7de uyanan bebeğimle salona geçip ilgileniyorum ve hep mızmız oluyor, babası uyanıp ayağında sallamasıyla derin uykuya dalıyor, bugün 4 saat uyuttu eşim, ben de uyudum :)
bu durum BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ gibi oluyor.
var mı benim gibi olanınız?

ver babasına keyfine bak
:64:

benimki benim kucağım dışında tüm kucaklarda sakin çünkü benim kucağıma gelince acıktığını hatırlıyor.. ya da "çok yaklaştım kokusunu alabiliyorum buralarda biyerde olmalı" diyor başlıyor aranmaya.. sadece emzirirken mutlu olabiliyoruz.. onun dışında hep aranıyor hatta emzirdikten sonra bile. başka bir kucağa gidince başlıyor etrafı seyretmeye :1:

imreniyorum babasında susan uyuyan cocuklara.. ne güzel Allah bozmasın valla..benimki ne bende baskasında uyur nede susar...hıc bı ıs yapamıyorum oturamıyorum hep ustumde yanı..kucağımdan indirincede uyanır..bende uykuya dalınca allahtan daha 67 gunluktr ustumde yatırıp onla uyumaya calısıyorum ama ya dusurursem dıye ne mumkun uyumak..gercı bu durumu babamız acaip kıskanıyor :)

dün gece mahvetti beni, kendi kendime söylendim durdum hatta kendime vurmadım da değil hani...
babası geldi, ohhh, agular bugular kahkahalar...
gel de sinir olma kardeşim yaaa
babası erken gelse rahat etcem ama en erken 11de evde :(

benimki benim kucağım dışında tüm kucaklarda sakin çünkü benim kucağıma gelince acıktığını hatırlıyor.. ya da "çok yaklaştım kokusunu alabiliyorum buralarda biyerde olmalı" diyor başlıyor aranmaya.. sadece emzirirken mutlu olabiliyoruz.. onun dışında hep aranıyor hatta emzirdikten sonra bile. başka bir kucağa gidince başlıyor etrafı seyretmeye :1:

ayy allah da seni güldürsün ya...hiç güleceğm yoktu..benimki de aynı memeye zamklıycam diyom bazen..24 saat dursa keyfi iyi amiyo kokluyo oynuyo ama hiç bırakmak istemiyo bi de bi orda uyuyo :)))

Back