Davranış Bozuklukları Babası gidince kızım çok değişti

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

zeytinduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
29
0
36
39
Ankara
eşim doğuya göreve gitti temmuzda kızım 4 yaşını yeni doldurmuştukızım babası gittiğinden beri baba lafını duyunca bağırıyo kızıyo konuşturmuyo bizi.çok özledi ama söylemek istemiyo.çok küçük kıyamıyorum ama sinir sistemim bazen dayanmıyo.arada bağırsamda gönlünü alıyorum hemen.babamız bayramda izine geldi ve gitti.babasının dizinin dibinden hiç ayrılmadı.babası gittikten sonra dedesini falan ısırmaya tırnaklamaya başladı.iyide söylense konuşturmuyo kimseyi.onun bu haline çok üzülüyorum.eşimi unuttum kızıma üzülüyorum.nasıl düzelecek bilmiyorum

arkadaşım öncelikle ALLAH sana kolaylık versin.benim eşimde senin eşin gibi uzaklarda, bu durum maalesef çocukları çok etkiliyo.benim oğlum babası gidip gelmeye başladığında aynı durumlrı bizde yaşadık.hırçın oluyordu herkese saldırıyordu.zamanla bu geçiyor.inşallah düzelir.

((((((((((( çok zor olsa gerek

merhabalar benim oğlum tam 2 yasına bastı ve eşim askere gitti.eşim yokken sürekli özlem vardı babaya karsı bazı hareketleri değişti.huysuzlaştı.eşim askere gittiğinde kayınvalidem ve kayınpederim benim yanımda kalmaya başladılar.oğluma ilgi büyüktü.özellikle dedesi sürekli gezdiriyor ne isterse yapıyordu bi nevi babanın yokluğunu hissettirmiyordu ama babası geldiğinde herşey eski düzene girdi.oğlum çok mutlu oldu.hatta babası yokken ilgilenen dedemizi bile elinin tersiyle itti(babam var artık siz gidebilirsiniz dedi.)anne ve babadan ayrılmak tabiki çocuk için çok zor ama tekrar bi araya gelince herşey eskisi gibi oluyor.sanada allah sabır versin.bi an önce kavusursunuz inş.babaya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…