- Konu Sahibi sunshine pale
-
Ayy kuzum ne desem biledim şimdi yaArkadaşlar merhaba, çok dertliyim babamla aramızdaki bağ gittikçe zayıflıyor ve ne yapsam olmuyor. Annemi rahatsızlıktan kaybettik malesef 3 yıl oluyor,1 yıl önce babam yeniden evlendi huyu suyu değişti herkese uzak içine kapanık bir insan oldu konuşmaya çalışınca iyiyim diye geçiştiriyor mutlu olmadığını düşünüyorum . Ben şehir dışındayım amcalara yakın bir semtte oturuyordu eşiyle bugün oturduğu evi satılığa çıkardığını öğrendim amcamdan ,20 gün önc ilana koymuş bile bana söylememesine üzüleyim neden böyle davrandığına mı ? Eşinin çocukları şehir merkezinde onlarda o bölgeden bakacaklarmış amcama söylediğine göre. Böyle bir durumda siz nasıl davranırdınız ? Engelli bir kardeşim var onu düşünmesem incinip köşeme çekileceğim ama içim elvermiyor
Çok destek olduk baştan beri eşimle hala da oluyoruz ama destek kabul etmiyor ne zaman konuşmaya çalışsam iyiyim diyor ama uzaktan bakınca mutsuz gibi acele ile sonunda üzüleceğim düşündüğüm kararlar vermesini istemediğim için üzüntümiçine kapanık demişsiniz. onunda atlatması kolay olmuyordur belki, biraz zaman verseniz..
Haklısınız , yalnız bırakmaktan ziyade o kendisini soyutluyor malesefBabanizi ara sor yanliz birakma bu ikinci kadinlar sanslidir zaten.ilki derdi cefayi ceker ikincisi sefa surer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?