Babamın ve Annemin Rahatsız Edici Davranışları ! :/ ( soyunurken odama falan girmeleri)

odana kilit uyduracaksın. sürgü falan..
ayrıca bunu onlarla açık açık konuş. saygı göstermeleri lazım. özellikle babanın yaptığı hiç hoş değil. sana birşey sorucam ama nasıl yumuşatarak sorayım diye düşünüyorum...ailen seni rahatsız ediyor mu? (ne sormak istediğimi anlamışsındır umarım ..)

nalburlarda falan akıllı anahtar diye bi anahtar var, oda kapıları için ve her odanın kapını açar kilitler. 2 tl filan biz kullanıyoruz. ondan tavsiye ederim. kilit değişmeye gerek kalmaz

Kşke benimde kilit takabileceğim bir odam olsaydı :) sürgülü kilit al canım..

soyunurken kapıyı kilitle

Annenizi ve babanızı karşınıza alıp artık bir yetişkin olduğunuzu, size özel kişisel bir alanınız olduğunu, bunu düşünerek hareket etmeleri gerektiğini, anne baba çocuk ilişkisinden ziyade bir yetişkin gibi açıklamanızı öneririm. Eğer bu durum alışkanlık haline gelirse ilerde daha büyük sıkıntılar doğuracaktır. Allah sabır versin...

canım onlar senin annen baban, onların niyeti seni rahatsız etmek değildir. aynı evde yaşıyorsunuz ne gibi bi art niyet olabilir ki... anne babayı kırmaya değmez canım bence, sen bilirsin. bir odada maaile yaşayan insanlar var onlar ne yapsın.

Kız soyunurken ısrarla odaya girmek....
Valla neler duyuyoruz konu sahibinin ne ima ettiği çok açık...
İğrendim..
Kilit tak sürgülülerden anahtar yaptırsan gene açarlar

İnanırmısın bizde de aynen böyle ilk başlarda kızıyordum ama artık bıraktım yapacak bir şey yok ben alıştım artık

benimkilerde de maalesef saygı kavramı yoktu. babam da annem de öyle dalarlardı odaya. babam kilit de taktırmazdı asla. yasaktı kapı kilitlemek. ne zamanki ben sigara içmeye başladım odaya dalmacalar kesildi. odamda sigara içiyordum çünkü. aynı zamanda zaten yaşım da ilerlemişti. farkına vardılar heralde bazı şeylerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…