Babamın ve Annemin Rahatsız Edici Davranışları ! :/ ( soyunurken odama falan girmeleri)

odana kilit uyduracaksın. sürgü falan..
ayrıca bunu onlarla açık açık konuş. saygı göstermeleri lazım. özellikle babanın yaptığı hiç hoş değil. sana birşey sorucam ama nasıl yumuşatarak sorayım diye düşünüyorum...ailen seni rahatsız ediyor mu? (ne sormak istediğimi anlamışsındır umarım ..)

Merhaba güzel kk kardeşlerim, benimde derdim babam. Lafı fazla uzatmadan hemen konuya giriyorm. Mesela ben odamdayım diyelim üstümü değiştiriyorum ya da önemli birşey düşünüyorum, müzik dinliyorum kulaklıkla ( müzik dinliyorum diyelim kulaklıkla gözüm kapalı uzanıyorum ve yanımda biri varmış gibi hissediyorum ki bir bakıyorum babam girmiş odama beni izliyor ) veya ders çalışıyorum diyelim. Babam bir anda laappp diye bir odaya giriyor ödüm kopuyor. Geçende de üstümü değiştiriyordum ( sütyen, iç çamaşır falan) babam odaya lapp diye daldı. Allahıma şükürler olsun ki ne olur ne olmaz diye dolabımın kapısının içinde giyiniyordum, eğer o şekilde giyinmeseydim mahfolmuştum utançtan, ama içimde hala bir korku va acaba görüşmüdür beni çıplak diye. Annem de aynısı valla o da llllaaaaapp diye dalıyor odama, insan neye uğradığını şaşırıyor. Kaç kere üstümü değiştirirken girdiler odama. Çok ayıp ediyorlar. Ve şunu hiç anlamıyorum. Babam odama girerken müsade istemez annemde istemez fakat odamda hiç bişey yapmıyım sadece oturayım boş boş pc başında annem ''kızım geliyorum''! diyor. Bunu hiç anlamıyorum kaç kez de kavga ettik annemle. Babama bişey diyemiyorum maalesef. Tamam hadi annemden pek bişey olmaz ama babamm!! Sizce ne yapmalıym bu konuda acaba anneme mi söyliyim anne babamı kibarca uyarır mısın bu onu hakkında falan bu şekilde mi desem ? sizin de fikirlerinize çok ihtiyacım var kk kardeşlerim. Bu arada odamın kapısının kilidi de yok :KK43:((
(((Birde annemin şu huyu beni çıldırtıyor ya.. ''Bazen'' odama girmek için müsade istiyor. Bende ''gelme anne'' ! diyorum. Cümlemi bitirmemle annemi karşımda görmem bir oluyor ))
nalburlarda falan akıllı anahtar diye bi anahtar var, oda kapıları için ve her odanın kapını açar kilitler. 2 tl filan biz kullanıyoruz. ondan tavsiye ederim. kilit değişmeye gerek kalmaz

Merhaba güzel kk kardeşlerim, benimde derdim babam. Lafı fazla uzatmadan hemen konuya giriyorm. Mesela ben odamdayım diyelim üstümü değiştiriyorum ya da önemli birşey düşünüyorum, müzik dinliyorum kulaklıkla ( müzik dinliyorum diyelim kulaklıkla gözüm kapalı uzanıyorum ve yanımda biri varmış gibi hissediyorum ki bir bakıyorum babam girmiş odama beni izliyor ) veya ders çalışıyorum diyelim. Babam bir anda laappp diye bir odaya giriyor ödüm kopuyor. Geçende de üstümü değiştiriyordum ( sütyen, iç çamaşır falan) babam odaya lapp diye daldı. Allahıma şükürler olsun ki ne olur ne olmaz diye dolabımın kapısının içinde giyiniyordum, eğer o şekilde giyinmeseydim mahfolmuştum utançtan, ama içimde hala bir korku va acaba görüşmüdür beni çıplak diye. Annem de aynısı valla o da llllaaaaapp diye dalıyor odama, insan neye uğradığını şaşırıyor. Kaç kere üstümü değiştirirken girdiler odama. Çok ayıp ediyorlar. Ve şunu hiç anlamıyorum. Babam odama girerken müsade istemez annemde istemez fakat odamda hiç bişey yapmıyım sadece oturayım boş boş pc başında annem ''kızım geliyorum''! diyor. Bunu hiç anlamıyorum kaç kez de kavga ettik annemle. Babama bişey diyemiyorum maalesef. Tamam hadi annemden pek bişey olmaz ama babamm!! Sizce ne yapmalıym bu konuda acaba anneme mi söyliyim anne babamı kibarca uyarır mısın bu onu hakkında falan bu şekilde mi desem ? sizin de fikirlerinize çok ihtiyacım var kk kardeşlerim. Bu arada odamın kapısının kilidi de yok :KK43:((
(((Birde annemin şu huyu beni çıldırtıyor ya.. ''Bazen'' odama girmek için müsade istiyor. Bende ''gelme anne'' ! diyorum. Cümlemi bitirmemle annemi karşımda görmem bir oluyor ))
soyunurken kapıyı kilitle

Annenizi ve babanızı karşınıza alıp artık bir yetişkin olduğunuzu, size özel kişisel bir alanınız olduğunu, bunu düşünerek hareket etmeleri gerektiğini, anne baba çocuk ilişkisinden ziyade bir yetişkin gibi açıklamanızı öneririm. Eğer bu durum alışkanlık haline gelirse ilerde daha büyük sıkıntılar doğuracaktır. Allah sabır versin...

canım onlar senin annen baban, onların niyeti seni rahatsız etmek değildir. aynı evde yaşıyorsunuz ne gibi bi art niyet olabilir ki... anne babayı kırmaya değmez canım bence, sen bilirsin. bir odada maaile yaşayan insanlar var onlar ne yapsın.

Kız soyunurken ısrarla odaya girmek....
Valla neler duyuyoruz konu sahibinin ne ima ettiği çok açık...
İğrendim..
Kilit tak sürgülülerden anahtar yaptırsan gene açarlar

İnanırmısın bizde de aynen böyle ilk başlarda kızıyordum ama artık bıraktım yapacak bir şey yok ben alıştım artık

benimkilerde de maalesef saygı kavramı yoktu. babam da annem de öyle dalarlardı odaya. babam kilit de taktırmazdı asla. yasaktı kapı kilitlemek. ne zamanki ben sigara içmeye başladım odaya dalmacalar kesildi. odamda sigara içiyordum çünkü. aynı zamanda zaten yaşım da ilerlemişti. farkına vardılar heralde bazı şeylerin.

X