Babamın ve Annemin Rahatsız Edici Davranışları ! :/ ( soyunurken odama falan girmeleri)

Benim eşimin ailesi de böyle. Görümcem kilot sütyenle gezer eşimin ve ailesinin yanında. Hiç yadirgamazlar .Ben çok şaşırdım birkaç kere eşime söyledim ayıp diye. Birgün oradayken ablası yine kilot sütyen soyundu. Eşim abla napıyosun dedi o da banyoya gircem nolmus dedi. Çok tuhaflar yani.

Şerefin sebebi, sanma neseptir; eşrefin eşekten farkı edeptir.

Belki de bilmiyorum. Ben alışık olmadığım için tuhafima gidiyor ama dedim ya utanma yok. Babasına bile atletle oturur masaj yaptırır.

Bekarken babamin odama girdiğini hic görmedim ben varkende yokkende. Cok tuhaflarmis hadi babana sen soyleyemiyosun annen söylese bari.. odandada bile rahat edip rahatca giyinemiceksen ne anladik bu işten

Benim eşimin ailesi de böyle. Görümcem kilot sütyenle gezer eşimin ve ailesinin yanında. Hiç yadirgamazlar .Ben çok şaşırdım birkaç kere eşime söyledim ayıp diye. Birgün oradayken ablası yine kilot sütyen soyundu. Eşim abla napıyosun dedi o da banyoya gircem nolmus dedi. Çok tuhaflar yani.

Ohaaaa:KK57:

Düşünmeleri gerek
Onlara hiç soylemeden bi kilit falan taktirsan olmaz mı acaba
Ya da sert bi dille uyarsan
Genç kizsin ayıp ya

Sizi hala çocuk olarak görüyor olabilirler. Benim de annem lap diye girer hiç müsaade istediğine rastlamadım. Babam kapıyı tıklatır.

Tek takildigim nokta,
Sen uzanmış,gözlerin kapalı müzik dinlerken baban seni neden seyrediyor? ??
Annenin yerinde olsam şaplagı indirirdim kafasına :KK67:

Bende galiba bu takıntılarla kızıma aynısını yapcam pcde birşeymi yapıyor, telefonla kimle konusuyor gizli birşey mi var odada tek ne düşünüyor:rolleyes: kız annesi olmak zor insan paranoyak olabilir. Şimdiden ben korkuyorum haaa annemler bana yapsa olay çıkardı ama allahdan yapmadılar ben yapabilirim kendime güvenmiyorum herseyden korkarım:KK68: baban girmese bari.

En nefret ettigim seydir. Babam 1 kere bile izinsiz girmez odama. Hep kapiyi tiklatir acik dahi olsa kapi. Mutfakta oturup kapiyi kapattığım zamanlar bile kapiya vurup giriyor hehe :KK70: ( sigara içiyorum mutfak balkonunda) annem benim de cok sallamaz ama ben muhakkak kapiyi kilitlerim giyinirken, uyurken. Annem olabilir ama ben kocaman kizim artik ve ben uyurken ciplak uyuyabilirim giyinirken gormesine ds gerek yok diye dusunuyorum. Acilen uyarin.

Ayıp denen bişey var, ya kalplerini kırarak uyaracaksın ya da bir kilit ayarlayacaksın. Allahtan bizimkilerin öyle bir huyu yok. Genç kızı oğlu falan olan anneler neden paranoyak oluyorlar anlamıyorum. Yok pc'de ne yapıyor, yok telefonla mı konuşuyor... Rahat bırakın evlatlarınızı. Vardır kendine göre bir özeli onların da.

Bizde odalara kapıyı vurarak girerler de banyoya lap diye dalarlar, ışık açık bile olsa. Neyse ki kapının kilidi var.

Neden hoşlanmadığınızı söylemediğinizi anlamadım. Söyleyin uyarın yani ne sakıncası var bunun da söylemediniz bugune kadar.
Olmadı bir daha ki sefere ya bu kapıyı söksek mi nasılsa bir işe yaramıyor falan deyin.

Odanin kapisini acik birak onlarda icerde ne yaptigini merak etmekten kurtulsun..☺ Ustunu degistirirken kapat ki anlasinlar ... Simdi onlari ne kadar uyarsanda huylu huyubdan vazgecmiycektir..

Arkadan surgu kilitte yapabilirsin eger gobek.degistirmeyle ugrasamam falan dersen ayip yahu koca kizsin amaclari ne anlamadim

Karsina al konus ben artik büyüdüm utaniyorum üstümü degistiyorum falan diye hissettiklerini düzgün bir üslupla soyle. Babam da öyleydi ama tepki verince duzeltti kendini. Babamin kapi kilitleme alerjisi var kilitleyince kiyameti koparir o yuzden ben de kizdim siz de kapıyı vurun o zaman diye ve ondan sonra yapmadi.bir daha. Konusmazsan yada tepki gostermezsen anlamazlar ve boyle devam eder.

X