- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
o zaman lönkkkk diyelimAralardaki llllaaaaaps ünlemleri dilime dolandı, llll çok da dile yatkın bi ünlem olunca tabiiy. Konsantre olamadım, dilim havada llll diye taklalar atarken buldum kendimi..böörtlen kaçar
Yok lavobada var neyseki.Tuvalet banyo durumu nasıl ayy orada da kilit yok deme sakın
Tebrik ederim yani böyle bir konuyada mı fake lakabı takıyorsunuz. Özelden mesaj atacağım size !Ne demeye getirdigini anlamadim dogrusu. Senin kiz oldugunu da dusunmuyorum. Ensest Fantazisi olan erkek falan misin nesin?
Tovbeler olsun ya daha neler gorecegiz..
Tebrik ederim yani böyle bir konuyada mı fake lakabı takıyorsunuz. Özelden mesaj atacağım size !
Mesajı attım size isterseniz paylaşınOzelden ne mesaj aticaksin bana hayirdir? Attigin mesaji burda paylasirim ama.
Lap diye iceri giriyorlar diyorsun ama neden girdiklerini anlatmiyorsun. Neden sutekli snein odandalar??
kilit nedir demedim. o bayanın tarif ettiği kilite ne tarz dedimkonu bana da inandırıcı gelmedi.kilit nedir,nasıl birşeydir, diye sorunca siz ,neyse...
Çok çok saolun :)http://www.ertasemek.com.tr/media/Urunler/226beb-surgu.jpg
yukarıdaki linkte sürgü çeşidi var, hem monte etmesi kolay, hem de kapıyı sağlam tutar. nalburlarda kapı zincirleri de var, onlardan da edinebilirsiniz.
hiç olmadı odanızdayken kapının arkasına ağır bir şey itin giremesinler içeri.
kırılırlarsa kırılsınlar. belki anlarlar. yaptıkları çok ayıp.
ohaaaaBenim eşimin ailesi de böyle. Görümcem kilot sütyenle gezer eşimin ve ailesinin yanında. Hiç yadirgamazlar .Ben çok şaşırdım birkaç kere eşime söyledim ayıp diye. Birgün oradayken ablası yine kilot sütyen soyundu. Eşim abla napıyosun dedi o da banyoya gircem nolmus dedi. Çok tuhaflar yani.
eşin yıkasın bari, o ne be öyle.Benim eşimin ailesi de böyle. Görümcem kilot sütyenle gezer eşimin ve ailesinin yanında. Hiç yadirgamazlar .Ben çok şaşırdım birkaç kere eşime söyledim ayıp diye. Birgün oradayken ablası yine kilot sütyen soyundu. Eşim abla napıyosun dedi o da banyoya gircem nolmus dedi. Çok tuhaflar yani.
Benim eşimin ailesi de böyle. Görümcem kilot sütyenle gezer eşimin ve ailesinin yanında. Hiç yadirgamazlar .Ben çok şaşırdım birkaç kere eşime söyledim ayıp diye. Birgün oradayken ablası yine kilot sütyen soyundu. Eşim abla napıyosun dedi o da banyoya gircem nolmus dedi. Çok tuhaflar yani.