Babamın ve Annemin Rahatsız Edici Davranışları ! :/ ( soyunurken odama falan girmeleri)

Ben anneme bir gün çok fena bağırmıştım bu yüzden. Sen nasıl bir kadınsın dedim. İçerde genç kız giyiniyo olabilir arkadan babam geçiyo olabilir ve senin bile ben soyunurken görmeni istemem dedim. Bir daha babam korkudan odamın kapısına bile yanaşmadı. Ki benim kilidim de vardı. :)

Ne demeye getirdigini anlamadim dogrusu. Senin kiz oldugunu da dusunmuyorum. Ensest Fantazisi olan erkek falan misin nesin?
Tovbeler olsun ya daha neler gorecegiz..

Ne demeye getirdigini anlamadim dogrusu. Senin kiz oldugunu da dusunmuyorum. Ensest Fantazisi olan erkek falan misin nesin?
Tovbeler olsun ya daha neler gorecegiz..
Tebrik ederim yani böyle bir konuyada mı fake lakabı takıyorsunuz. Özelden mesaj atacağım size !

Tebrik ederim yani böyle bir konuyada mı fake lakabı takıyorsunuz. Özelden mesaj atacağım size !

Ozelden ne mesaj aticaksin bana hayirdir? Attigin mesaji burda paylasirim ama.
Lap diye iceri giriyorlar diyorsun ama neden girdiklerini anlatmiyorsun. Neden sutekli snein odandalar??

http://www.ertasemek.com.tr/media/Urunler/226beb-surgu.jpg
yukarıdaki linkte sürgü çeşidi var, hem monte etmesi kolay, hem de kapıyı sağlam tutar. nalburlarda kapı zincirleri de var, onlardan da edinebilirsiniz.
hiç olmadı odanızdayken kapının arkasına ağır bir şey itin giremesinler içeri.
kırılırlarsa kırılsınlar. belki anlarlar. yaptıkları çok ayıp.

Ozelden ne mesaj aticaksin bana hayirdir? Attigin mesaji burda paylasirim ama.
Lap diye iceri giriyorlar diyorsun ama neden girdiklerini anlatmiyorsun. Neden sutekli snein odandalar??
Mesajı attım size isterseniz paylaşın Odama girme sebepleri acaba şuan fitfistik ne yapıyor, ya da iş yaptırmak için çağırıyorlar

Benim eşimin ailesi de böyle. Görümcem kilot sütyenle gezer eşimin ve ailesinin yanında. Hiç yadirgamazlar .Ben çok şaşırdım birkaç kere eşime söyledim ayıp diye. Birgün oradayken ablası yine kilot sütyen soyundu. Eşim abla napıyosun dedi o da banyoya gircem nolmus dedi. Çok tuhaflar yani.

ohaaaa

eşin yıkasın bari, o ne be öyle.

Anam yuuuh bu neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…