Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız İstemebabamın tepkisinden korkuyorum beni istemeye geliceklerini nasıl soyleyebilirim????*
sizin tecrubelerinize güveniyorum yardım edın daha erken ama simdi ben 20 yaşındayım ve aşkım polis dogu gorevi için sivasa gidicek bu son 2 ayımız senağlamasenağlama:a015::çok üzgünüm: konuştuk anlaştık gidecek ve düzenini nerde görev yapacağını ve bi miktar para biriktirip takım elbisesini alıp alkisalkisalkis 6 ay kadar süre sonra tanışma isteme faslı olucak anneme ilk dediğimde erkende bilmem ne de tepki verdi babam kim bilir nasıl tepki verecek ben bu durumu aileme nasıl alıştırabilirim ve beni verirler mi bilmiyorum ?? ya yardım edin nasıl alışırlar aşkımla hep yanında olmak istiyorum gitmek istiyorum onunla of zaten nasıl göndercem bilmiyorum komaya girerim heraldesenağlama ailesi düzgün ama aramızda farklar var ben istanbulda doğup büyümüşüm babamın meslegi iyi falan filan maddi olarak fark var beni en cok düşündüren bu. o yazgattta doğmuş ama oyle dusundugunuz gıbı tarzı olan bırı degıl sizce olurmu?? 2 sorumada yardımlarınızı beklıyorum Çok üzgünüm çoook:enbuyukkk:
Cnm Benimkide yozgatli kaydirigubbakcemile2 bende ilk bastaa söylemekde zorluk cektim ama bence söyledigin seylerin arkasinda durursan ailende görecektir elbette senin niyetinin ciddi oldugunu.. herkesin basina gelen bisi bu.. eninde sonunda söyliceksin.. ha bugün ha yarin.. bence biran önce söylede sende rahat et..
nekadar akıllısınız kızlar ya ben arada uçurumlar varken acaba olurmu olmazmı diye hiç tereddt etmedim gayet herşey normal gibi söyledim evdekilere anamm ne tepki vermişlerdidelikafadulden sözlüyüm şimdi ama uçurumlar kapanmıyor maalesef
annene söyledinse o babana söyleyecektir zaten ama polislik zor gurbet zor bunlara değecek bir insansa uğras yoksa hic tavsiye etmem seni verme meselisini en güzel yine sen bilirsin ailen nasıl bir yapıda ama karlıysan cokta birsey diyeceklerini zannetmiyorum yöre farklılğı cok önemli acısı sonradan cıkıyor ama senin esinden dolayı onlarla cokta hasır nesir olamazsınız bildigim kadarıyla onun memleketinde görevde yapamazsınız oyönden rahat ol bence ve siz isterseniz ailer karısırız siz mesafenizi korursanız alilenize kimse karısamaz bu sizin elinizde bence
sagolun kızlar anneme alıstırmaya calıstım sımdı dedı hayır derım o an gelır olur dedı evet derım olmaz dedı hayırlısı dedı annem ne derse babamda onu yapar 1 yıldır beraberız aramızda gercekten kultur farkı yok aılesınden olabılır ama herkesı oldugu gıbı kabullenmek lazım sagol kızlar hepımız ıcın hayırlısı olsun
ya canım insanları yok oralı yok buralı diye değerlendirme, insanlığına bak, sen seviyorsan zaten kötü biri değildir. anneler genelde ortayı bulur böyle durmlarda. çok darda kalırsan seviyorum ve evlenicem, eğer vermezseniz de bundan sonra istediğiniz kişiyle evlenicem, sorumluluk almayacam de. bu blöf hep tutar tabi bunları söylerken aileni incitmemeye çalış. benim babam da vermiyordu. sonra babaannemi aradık. telefon açtı babama, neden sevenlere karışıyorsun, vermezsen benim senin gibi oğlum yok dedi:) babam hiç bize söylemedi babaannemin aradığını, sanki kendi ikna olmuş gibi davrandı. bizde bzuntuya vermedik. hayırsıyla sizin ki de olur inşallah
Arkadaslar bende cok korkuluyum bu konuda, sevdigim cocuk bikac ay sonra isteme olaylari faslina girmek istiyor. Ama babam beni erkek sinekten bile kiskanan biri, evde erkek konusu gecince cildiran biri, uzerime cok duser cok titrer. Bilmem o an duyunca kesermi oldururumu bicermi, en iyisi istemeye gelcekleri gun soylemek
beni bu yaz isticeklerdi ama annem fırcayı kaydı okul bitsin öle diye,seneye üniversiteden mezun olursam inş ya ben dicem babama ya da anneme havale..nese daha zaman var ama bi tanıdık istemeye gelecekleri gün söylemiş, sabah,anne akşam beni istemeye gelcekler demiş yatmış uyumuş babayada o telaşla sölenmiş akşamda gelmişler bence cok mantıklı geri cewirme şanslarıda yok:)
BEn de öyle bir durum olsa çok çekinir, söyleyemem herhalde.. Hatta hep düşünürüm, ne yaparım diye.. Ama her şeyden önemlisi kendi ayaklarının üzerinde durabilecek seviyeye geldikten sonra, herkes saygı duyar sana.